Închide meniul

Ce se întâmplă cu Premier League? Noi detalii din Anglia. ”Suntem departe de a fi găsit formula de încheiere a sezonului”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 mai 2020, 8:41

Ce se întâmplă cu Premier League? Noi detalii din Anglia. ”Suntem departe de a fi găsit formula de încheiere a sezonului”

Zuma Press / Richard Calver via Hepta

Premier League s-ar putea relua în iunie

"Suntem departe de a fi găsit formula de încheiere a sezonului. Mi s-a spus cât de mult doreşte guvernul să reia fotbalul. Încă sunt de părere că vom încheia acest sezon, dar întrebarea este: Când şi cum? 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Da, desigur, trebuie să am grijă de interesele clubului meu, dar este de datoria celor 20 de cluburi din Premier League să găsească o formulă care, ştim, va fi departe de perfecţiune, dar va permite fotbalului să reia sezonul", a declarat Purslow, pentru The Times.

Liverpool, avans uriaș în fruntea clasamentului din Premier League

În momentul întreruperii campionatului, după 29 de etape, Liverpool avea un avans uriaș în fruntea clasamentului, fiind la nu mai puțin de 25 de puncte de Manchester City, care are și un meci mai puțin disputat. 

Liga profesionistă din Anglia se va reuni, vineri, pentru a căuta soluţii pentru reluarea sezonului întrerupt la 9 martie. O variantă de revenire ar fi pentru data de 12 iunie, atunci când s-ar putea disputa primele meciuri. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și