Închide meniul

Ce se întâmplă la Chelsea după ce Roman Abramovich a anunțat că renunță la conducere. Noi detalii oferite de campioana Europei

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 februarie 2022, 9:43

Ce se întâmplă la Chelsea după ce Roman Abramovich a anunțat că renunță la conducere. Noi detalii oferite de campioana Europei

Roman Abramovich e patronul lui Chelsea din 2003

Getty Images

”Clubul nu este de vânzare și Roman Abramovich este încă patronul lui Chelsea. Decizia de a face un pas în spate este pentru a ajuta și a proteja clubul”, au reacționat londonezii, conform celebrului jurnalist italian, Fabrizio Romano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roman Abramovich nu mai conduce Chelsea

Anunțul celor de la Chelsea vine după ce Roman Abramovich susținea că echipa va rămâne pe mâna persoanelor din Fundația Chelsea. Asta după 18 ani în care a stat la cârma londonezilor.

”În decursul celor aproape 20 de ani de când sunt patronul lui Chelsea, mi-am privit întotdeauna rolul drept unul de custode al clubului, al cărui slujbă este să se asigure că avem cât mai mult succes posibil astăzi, precum și să construim pentru viitor, jucând totodată un rol important în comunitatea noastră.

Întotdeauna am luat decizii cu interesul clubului, din inimă. Rămân dedicat acestor valori. Acesta este motivul pentru care ofer astăzi administratorilor Fundației caritabile Chelsea administrarea și îngrijirea Chelsea FC. Cred că, în prezent, ei sunt în cea mai bună poziție pentru a avea grijă de interesele clubului, jucătorilor, staff-ului și fanilor”, a spus Abramovich, într-un comunicat emis pe site-ul oficial al clubului.

Reclamă

Fiica lui Roman Abramovich, atac dur la Vladimir Putin

Fiica lui Abramovich, Sofia, și-a ieșit din minți când a auzit că tatăl ei ar fi de partea lui Putin. Tânăra de 27 de ani susține că poporul rus nu-l susține pe liderul de la Kremlin și că războiul împotriva Ucrainei e o ambiție personală a lui Putin.

„Cea mai mare minciună a Kremlinului și cea mai de impact este propaganda că majoritatea rușilor sunt de partea lui Putin”, a scris Sofia, alături de o imagine, în care cuvântul Rusia e tăiat și e înlocuit cu cuvântul Putin: „Putin vrea război cu Ucraina”.

Roman Abramovich va primi interzis pe viață să locuiască în Marea Britanie

Presa engleză anunță că Roman Abramovich va primi interdicție permanentă de a locui în Marea Britanie, după conflictul uriaș generat de președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit presei din Anglia, Roman Abramovich nu va mai putea locui în Marea Britanie. Patronul miliardar al lui Chelsea este considerat “unul dintre membrii-cheie ai cleptocrației” lui Vladimir Putin.

Autoritățile britanice vor face tot posibilul să respingă orice încercare a lui Abramovich de a obține viza permanentă, anunță The Sun, citată de Daily Mail. Abramovich a dezmințit în trecut că ar avea vreo legătură cu Kremlinul, însă autoritățile locale sunt hotărâte să-i retragă definitiv dreptul de a locui în Marea Britanie.

Roman Abramovich, avere de 8,4 miliarde de lire

Abramovich și-a folosit ultima dată pașaportul în luna octombrie pentru a face o scurtă călătorie la Londra, acolo unde evoluează echipa sa, Chelsea.

În Londra, Roman Abramovich deține o locuință luxoasă în apropiere de Kensigton Palace, estimată la 125 milioane de lire.

Averea patronului lui Chelsea este estimată la 8,4 miliarde de lire.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și