Închide meniul

Ce sumă va încasa Adrian Mutu, după ce a fost demis de Neftchi Baku! Anunțul făcut de azeri

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 decembrie 2023, 11:04

Ce sumă va încasa Adrian Mutu, după ce a fost demis de Neftchi Baku! Anunțul făcut de azeri

Ce sumă va încasa Adrian Mutu, după ce a fost demis de Neftchi Baku

Adrian Mutu, în timpul unui meci/ Profimedia

S-a aflat ce sumă va încasa Adrian Mutu, după ce a fost demis de Neftchi Baku. Jurnaliștii azeri au făcut anunțul și au dezvăluit faptul că antrenorul român va încasa salarii compensatorii pentru șase luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu s-a despărțit de Neftchi Baku, după doar șase luni petrecute pe banca azerilor. Antrenorul român a rămas astfel liber de contract și este dorit în Liga 1 de Petrolul și CFR Cluj.

Ce sumă va încasa Adrian Mutu, după ce a fost demis de Neftchi Baku

Adrian Mutu încasa la Neftchi Baku un salariu în valoare de aproximativ 700.000 de euro pe an. Presa din Azerbaidjan anunță faptul că antrenorul român a renunțat la banii pe care trebuie să-i primească în sezonul viitor, dat fiind faptul că semnase cu azerii un contract valabil pe două sezoane.

Concret, Adrian Mutu va încasa o sumă de aproximativ 350.000 de euro, ca urmare a faptului că a fost demis de Neftchi Baku.

Oficialii de la Neftchi Baku au plătit și suma de 200.000 de euro în vară pentru a-l aduce pe Adrian Mutu pe banca echipei. Suma reprezenta clauza de reziliere din contractul acestuia cu Rapid.

Reclamă

Adrian Mutu a plecat de la Neftchi Baku, deși în ultima etapă a înregistrat o victorie, scor 2-0 cu Kapaz. Românul îi va lăsa pe azeri pe locul trei, cu 28 de puncte, acumulate după 18 meciuri disputate.

Adrian Mutu o poate prelua pe Petrolul

Adrian Mutu o poate prelua pe Petrolul! Marian Copilu, președintele „lupilor” e gata să-l demită pe antrenorul actual al ploieștenilor, Florin Pârvu, în ciuda faptului că echipa este aproape de locurile de play-off.

Conform gsp.ro, în cazul în care Marian Copilu îl va demite pe Florin Pârvu, Adrian Mutu ar fi primul pe lista președintelui „lupilor”. „Briliantul” are zilele numărate la Neftchi Baku, azerii anunțând recent faptul că acesta nu va mai fi antrenorul echipei.

Reclamă 4 / 0/3

Situația de la Petrolul este una explozivă, dat fiind faptul că există un conflict între două tabere. Sursa citată mai sus anunță că Marian Copilu îi are alături pe unii jucători pe care el i-a adus la echipă, anume Paul Papp, Billel Omrani și Mihai Roman II.

De cealaltă parte, Florin Pârvu, antrenorul echipei, este susținut de președintele executiv al Petrolului, Claudiu Tudor, care este mulțumit de rezultatele înregistrate de antrenor pe banca echipei din Ploiești.

La mijloc sunt și fanii „lupilor”, care de asemenea merg pe mâna lui Florin Pârvu. Aceștia pregătesc un protest masiv pe 4 ianuarie, când echipa se va reuni, în cazul în care Pârvu nu va mai fi antrenorul echipei.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și