Închide meniul

Ce urmează pentru Lionel Messi după suspendarea de la PSG. Clubul care insistă pentru transferul superstarului argentinian

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 2 mai 2023, 23:27

Ce urmează pentru Lionel Messi după suspendarea de la PSG. Clubul care insistă pentru transferul superstarului argentinian

Reacție surprinzătoare a lui Lionel Messi

Foto: Profimedia

Ce urmează pentru Lionel Messi după suspendarea de la PSG. Al Hilal este primul club care insistă pentru transferul superstarului argentinian, încercând să profite de relația instabilă pe care Messi o are cu Paris Saint-Germain.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unul dintre cei mai respectați jurnaliști din Franța, Romain Molina, a dezvăluit că Al Hilal este interesată de serviciile argentinianului, iar dorința acestora este una foarte clară: să refacă duelul cu marele rival Cristiano Ronaldo, chiar în campionatul din Arabia Saudită.

Ce urmează pentru Lionel Messi după suspendarea de la PSG. Clubul care insistă pentru transferul superstarului argentinian

După ce a plecat în Arabia Saudită fără să primească acceptul clubului, Leo Messi a fost suspendat de parizieni timp de două săptămâni, iar relația pe care acesta o are cu formația de pe Parc des Princes este una din ce în ce mai rece.

În acest context, Al Hilal, locul 4 din prima ligă a Arabiei Saudite, încearcă din răsputeri să-l convingă pe Messi să semneze cu ei. Saudiții au încercat să forțeze mutarea și în lunile recent, însă fără succes.

Acum, dat fiind scandalul de la PSG, Al Hilal va încerca din nou să-l aducă pe Messi în Arabia Saudită și să refacă astfel duelul cu superstarul de la Al Nassr, rivalul Cristiano Ronaldo. Informațiile au fost oferite de Romain Molina, un cunoscut jurnalist francez, care a oferit dedesubturi importante și în privința scandalului de la naționala Franței în care au fost implicați Karim Benzema și selecționerul Deschamps.

Reclamă

Lionel Messi a fost suspendat de PSG! Moment unic în cariera starului argentinian. De la ce a plecat nemulțumirea clubului parizian

Lionel Messi a fost suspendat de PSG! Superstarul argentinian i-a scos din sărite pe oamenii din conducerea clubului parizian, motiv pentru care aceștia l-au suspendat timp de două săptămâni.

Totul a plecat de la o vizită făcută de Lionel Messi în Arabia Saudită, deși nu a primit permisiunea clubului în acest sens. Este un moment unic în cariera lui Messi, căruia nu i s-a mai întâmplat niciodată să fie suspendat de clubul pentru care evoluează.

Reclamă 4 / 0/3

După meciul cu Lorient, pierdut de PSG, scor 1-3, Leo Messi i-a enervat la culme pe francezi. Argentinianul a plecat în Arabia Saudită pentru un eveniment, el fiind ambasador al turismului. Messi nu a avut însă acceptul lui PSG pentru a lua această decizie, iar acum va fi suspendat timp de două săptămâni de clubul parizian, scrie presa din Franța.

Astfel, fotbalistul argentinian nu se va putea antrena cu echipa în această perioadă și va rata meciurile de campionat cu Troyes și cu Ajaccio. Messi ar urma să revină chiar în meciul cu Auxerre, echipa lui Ionuț Radu. În acest context, relația dintre Messi și PSG este deteriorată și sunt șanse din ce în ce mai mici ca superstarul să-și prelungească contractul cu formația de pe Parc des Princes.

Fotbaliștii lui PSG au fost anunțati de antrenorul Christophe Galtier că vor primi câteva zile libere, cu condiția să câștige meciul cu Lorient. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, francezii nu au vrut să-l lase pe Messi să plece în Arabia Saudită.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și