Închide meniul

Cea mai mare aroganţă! Cristiano Ronaldo şi-a trimis pisica în Spania cu un avion privat! Cât a costat pisica Sphynx

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 februarie 2021, 12:52

Cea mai mare aroganţă! Cristiano Ronaldo şi-a trimis pisica în Spania cu un avion privat! Cât a costat pisica Sphynx

Instagram Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez, alături de pisica Pepe

Ronaldo a plătit 3.000 de euro pe pisica Sphynx, dar, în urmă cu câteva săptămâni, animalul poreclit după fostul fundaş de la Real Madrid a fugit din casă şi a fost lovită de o maşină pe stradă, susţine Daily Star. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a trimis pisica în Spania cu un avion particular

Pisica a stat o perioadă într-o clinică veterinară de lux din Italia după care Cristiano a decis să o trimită cu avionul privat la sora Georginei. Pepe a ajuns în siguranţă în casa Ivanei Rodriguez. 

Pepe, pisica Sphynx, rasă cunoscută pentru lipsa părului, e deja o vedetă. Ronaldo a postat mai multe poze cu ea pe reţelele de socializare. 

Cristiano Ronaldo ”rupe” internetul

Cristiano Ronaldo este o mașinărie de produs bani, iar asta se poate vedea și din topul pe care îl conduce detașat atunci când vine vorba de urmăritorii de pe rețelele de socializare, Facebook, Instagram și Twitter.

Ronaldo a ajuns la 265 de milioane de urmăritori pe Instagram, capitol la care nu are rival. În Top 5 al vedetelor cu cei mai mulţi fani pe reţelele sociale sunt Ariana Grande (223 milioane), Dwayne Johnson (219 milioane), Kylie Jenner (217 milioane) şi Selena Gomez (212 de milioane). Cu toţii sunt recompensaţi cu sume uriaşe pentru fiecare postare.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și