Închide meniul

Celebra Sabrina a sărbătorit alături de Inter titlul din Serie A. "Nu toată lumea ştie că melodia mea, `Boys`, s-a născut datorită vouă". Cum arată la 53 de ani

Antena Sport Publicat: 3 mai 2021, 9:47

Celebra Sabrina a sărbătorit alături de Inter titlul din Serie A. "Nu toată lumea ştie că melodia mea, `Boys`, s-a născut datorită vouă". Cum arată la 53 de ani

ProfimediaImages

Sabrina Salerno e fan Inter

  • Inter a câştigat titlul cu numărul 19
  • Sabrina Salerno a sărbătorit alături de fani

Cunoscută la finalul anilor 80 pentru piesa de rezistenţă "Boys", Sabrina a avut un steag dedicat de ultraşii lui Inter la sărbătoarea generală din Milano. Asta la 11 ani de la tripla istorică sub comanda lui Jose Mourinho.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sabrina Salerno e fanul numărul 1 al campioanei Inter

"Felicitări pentru Inter şi celui care a făcut acest steag. Poate nu toată lumea ştie că melodia mea, "Boys", s-a născut datorită vouă", a fost mesajul Sabrinei, care a ajuns la 53 de ani. 

Reclamă

Inter Milano a câştigat primul titlu de campioană după o pauză de 11 ani. Mii de fani s-au adunat în centrul oraşului pentru a sărbători. Suporterii lui Inter au uitat pentru o zi de pandemie. S-au adunat în piaţa Domului pentru a sărbători succesul favoriţilor în Serie A.

Reclamă

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

La fel cum Sabrina se menţine într-o formă de invidiat, la 53 de ani, şi tu poţi să fii în formă maximă chiar la tine acasă. În perioada 9 aprilie – 7 mai poţi câştiga 4 cadouri din partea AloShop. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii la concursul WorkOUT from Home.

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

WorkOut from Home | Să lucrezi de acasă toate grupele de muşchi!

Asta înseamnă WorkOut from Home, să lucrezi de acasă toate grupele de muşchi. Noi te ajutăm să faci asta. Intră AICI pentru a te înscrie la concursul care îţi poate transforma viaţa.

Reclamă 4 / 0/3

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Atletico Madrid - Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Liga Campionilor • 13 mart., 23:55
Atletico Madrid – Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Mihai Stoica a dezvăluit visul său din 2024: "Asta e tripla mea ideală"
Liga 1 • 2 mart., 20:14
Mihai Stoica a dezvăluit visul său din 2024: „Asta e tripla mea ideală”. Ce îşi doreşte oficialul FCSB
Inter - Atletico Madrid 1-0 și PSV - Borussia Dortmund 1-1
Liga Campionilor • 20 feb., 23:55
Inter – Atletico Madrid 1-0 și PSV – Borussia Dortmund 1-1. Istvan Kovacs a arbitrat duelul „de foc” de la Milano
Liga Campionilor • 20 feb., 23:14
Horaţiu Moldovan şi Istvan Kovacs s-au întâlnit înainte de Inter – Atletico Madrid! Reacţia de milioane a portarului