Închide meniul

Celebrul Ryan Reynolds i-a cumpărat pe foștii adversari ai Petrolului Ploiești. Afacere de 4.000.000 lire sterline

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2021, 17:53

Reclamă
Celebrul Ryan Reynolds i-a cumpărat pe foștii adversari ai Petrolului Ploiești. Afacere de 4.000.000 lire sterline

Hepta

Cunoscut ca un iubitor de sport - nu numai de fotbal - Ryan Reynolds a cumpărat pe Wrexham, unul dintre cele mai vechi cluburi din lume

Celebrul actor Ryan Reynolds (45 de ani, cunoscut din ”Definitely, Maybe”, ”The Proposa”, ”Buried”, ”The Change-Up” ori ”Deadpool”) și colegul său, Rob McElhenney (44 de ani, ”Game of Thrones” sau ” It's Always Sunny in Philadelphia”), au anunțat că au devenit proprietarii clubului galez Wrexham A.F.C., una dintre cele mai vechi grupări din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fondat în octombrie 1864, Wrexham este cel mai bătrân club din Țara Galilor și al treilea organism profesonist din lume ca vechime. A cunoscut o ”perioadă de glorie” vreme de două decenii, între 1975 și 1995. Atunci a evoluat, în Cupa Cupelor, contra celor de la Petrolul Ploiești, fiind eliminați de către prahoveni după 0-0 și 0-1.

Din 2008, nu s-a mai regăsit, retrogradând și ajungând în National League, a cincea divizie englezească, unde actualment se află pe locul al 7-lea. ”Vrem ca obiectivul nostru să fie creșterea echipei, pe care să o readucem în EFL (n.r. – English Football League, competiție fotblistică ce reunește cluburile profesioniste din Anglia și Țara Galilor și care cuprinde Championship, League One și League Two). Avem nevoie de public, vom moderniza stadionul”, au mai spus ei.

Reynolds și McElhenney au investit, fiecare, câte 2.000.000 de lire sterline.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și