Închide meniul

Celebrul Ryan Reynolds i-a cumpărat pe foștii adversari ai Petrolului Ploiești. Afacere de 4.000.000 lire sterline

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2021, 17:53

Reclamă
Celebrul Ryan Reynolds i-a cumpărat pe foștii adversari ai Petrolului Ploiești. Afacere de 4.000.000 lire sterline

Hepta

Cunoscut ca un iubitor de sport - nu numai de fotbal - Ryan Reynolds a cumpărat pe Wrexham, unul dintre cele mai vechi cluburi din lume

Celebrul actor Ryan Reynolds (45 de ani, cunoscut din ”Definitely, Maybe”, ”The Proposa”, ”Buried”, ”The Change-Up” ori ”Deadpool”) și colegul său, Rob McElhenney (44 de ani, ”Game of Thrones” sau ” It's Always Sunny in Philadelphia”), au anunțat că au devenit proprietarii clubului galez Wrexham A.F.C., una dintre cele mai vechi grupări din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fondat în octombrie 1864, Wrexham este cel mai bătrân club din Țara Galilor și al treilea organism profesonist din lume ca vechime. A cunoscut o ”perioadă de glorie” vreme de două decenii, între 1975 și 1995. Atunci a evoluat, în Cupa Cupelor, contra celor de la Petrolul Ploiești, fiind eliminați de către prahoveni după 0-0 și 0-1.

Din 2008, nu s-a mai regăsit, retrogradând și ajungând în National League, a cincea divizie englezească, unde actualment se află pe locul al 7-lea. ”Vrem ca obiectivul nostru să fie creșterea echipei, pe care să o readucem în EFL (n.r. – English Football League, competiție fotblistică ce reunește cluburile profesioniste din Anglia și Țara Galilor și care cuprinde Championship, League One și League Two). Avem nevoie de public, vom moderniza stadionul”, au mai spus ei.

Reynolds și McElhenney au investit, fiecare, câte 2.000.000 de lire sterline.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:04 22 iun.

Fază controversată în Olanda – Franţa! Xavi Simons a înscris, dar golul starului de la Leipzig a fost anulat

23:53

Olanda – Franța 0-0. Duelul „incendiar” din Grupa D s-a încheiat nedecis. Xavi Simmons a avut un gol anulat

23:35

România – Belgia, la EURO 2024 | Totul despre meciul care ar putea să le aducă tricolorilor calificarea în optimi la EURO 2024!

23:03

VideoAlexandra Tudor şi Dani Oţil au luat pulsul Marelui Premiu de Formula 1 de la Barcelona: „Se anunţă o cursă uau”

22:54

România – Belgia, la EURO 2024 | Domenico Tedesco i-a lăudat pe „tricolori”! Ce jucători a remarcat: „Asta e calitatea lor”

22:24

David Popovici, după ce a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de Nataţie: „Sunt chiar fericit”!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și