Închide meniul

Cerinţele lui Kylian Mbappe pentru a semna cu Real Madrid! Starul francez vrea ca „galacticii” să transfere alte două vedete

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 ianuarie 2023, 17:20

Cerinţele lui Kylian Mbappe pentru a semna cu Real Madrid! Starul francez vrea ca „galacticii să transfere alte două vedete

S-au tras la sorţi optimile Cupei Franţei

Jucătorii de la PSG, în timpul unei partide/ Profimedia

Kylian Mbappe a pus două condiţii esenţiale pentru a semna cu Real Madrid. Starul francez vrea să fie însoţit pe Santiago Bernabeu de alte două vedete, care au mai purtat tricoul „galacticilor” în trecut. Achraf Hakimi şi Theo Hernandez sunt cei pe care atacantul de la PSG îi vrea alături de el în capitala Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe este tot mai nemulţumit pe Parc de Princes şi se zvoneşte tot mai des că ar urma să o părăsească pe campioana Franţei. Deşi şi-a prelungit contractul cu PSG la începutul sezonului, atacantul francez a rămas în vizorul celor de la Real Madrid.

Cerinţele lui Kylian Mbappe pentru a semna cu Real Madrid

Conform presei din Spania, Real Madrid ar fi dispusă să îl transfere pe Kylian Mbappe, doar dacă jucătorul va fi cel care va prelua iniţiativa, pentru a evita în aşa fel dezamăgirea din sezonul treut. Atunci, starul francez a fost curtat cu insitenţă de galactici, însă a preferat salariul imens oferit de gruparea de pe Parc de Princes.

În acest caz, Kylian Mbappe ar fi tentat să meargă la Real Madrid, dacă clubul madrilean îi va îndeplini două dorinţe, şi anume aducerea lui Achraf Hakimi şi a lui Theo Hernandez. Cei doi au mai fost legitimaţi la clubul lui Florentino Perez în urmă cu câteva sezoane, însă au fost vânduţi.

Achraf Hakimi este colegul lui Kylian Mbappe de la PSG. Atacantul francez are o relaţie foarte apropiată cu fundaşul marocan, aşa cum s-a dovedit şi după partida dintre Franţa şi Maroc, de la Campionatul Mondial. Hakimi este produsul academiei „galacticilor”, însă a evoluat puţin pentru prima echipă a madrilenilor, fiind împrumutat la Borussia Dortmund în 2018, ulterior vâdnut la Inter două sezoane mai târziu.

Reclamă

De cealaltă parte, Theo Hernandez evoluează la AC Milan, şi este coleg cu Kylian Mbappe în naţionala Franţei. Şi fundaşul francez a mai trecut pe la Real Madrid în 2017, însă a petrecut doar un sezon, fiind ulterior cedat la Real Sociedad, şi în cele din urmă în Italia.

Sport.es anunţă totuşi ca va fi destul de dificil pentru Real Madrid dă îi transfere pe cei doi, având în vedere trecutul acestora în tricoul „los blancos”, însă îl urmăreşte cu atenţie în continuare pe Kylian Mbappe.

Kylian Mbappe nu a scăpat de argentinienii lui Lionel Messi nici în vacanță

Kylian Mbappe nu a scăpat de argentinienii lui Lionel Messi nici în vacanță. Superstarul francez a fost prezent la meciul de NBA dintre Brooklyn Nets și San Antonio Spurs, scor 139-103.

Reclamă 4 / 0/3

Acolo, Mbappe a fost ironizat de fanii naționalei Argentinei, care nu au dat uitării finala Mondialului qatarez.

Kylian Mbappe a profitat de zilele libere primite din partea conducerii pariziene și, alături de Achraf Hakimi, bunul său prieten de la PSG, a mers într-o minivacanță la New York. Cei doi au asistat și la meciul de NBA al celor de la Brooklyn Nets. Acolo s-au fotografiat alături de Kevin Durant, celebrul baschetbalist al new-yorkezilor.

Conform celor de la Marca, fanii argentinieni prezenți la „Barclays Center” n-au uitat finala Cupei Mondiale și au început să-l ironizeze pe francez.

Deși puțini la număr, fanii lui Messi și ai Argentinei au cântat melodia „Muchachos”. Cântecul a devenit celebru în întreaga lume, în timpul Campionatului Mondial din Qatar.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și