Închide meniul

CFR Cluj – Randers | „Cred că este scorul nostru preferat!” Andrei Burcă cere mobilizare maximă pentru prima victorie a campioanei României în Conference League

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 septembrie 2021, 22:32

CFR Cluj – Randers | „Cred că este scorul nostru preferat! Andrei Burcă cere mobilizare maximă pentru prima victorie a campioanei României în Conference League

Mesaj de mobilizare al lui Andrei Burcă

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

După înfrângerea de la Jablonec, scor 0-1, campioana României este obligată să nu mai fcaă niciun pas greşit dacă vrea să spere la calificare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Burcă, una dintre piesele de bază ale lui Dan Petrescu, e de părere că, pentru a avea şanse la victorie, echipa sa trebuie să dea totul pe teren.

CFR Cluj – Randers | Andrei Burcă cere mobilizare maximă

Întâlnim o echipă puternică, o echipă agresivă, care a început cu dreptul această grupă. Trebuie să ne dăm viaţa mâine pe teren, să facem un meci bun pentru că nu a fost începutul pe care l-am dorit în Cehia şi trebuie să acumulăm puncte. Asta ne dorim, o să intrăm determinaţi, concentraţi mâine pe teren, o să ne dăm fiecare viaţa şi încercăm să luăm toate cele trei puncte. Trebuie să facem tot posibilul să ieşim învingători”, a spus Andrei Burcă.

CFR Cluj – Randers | Burcă se mulţumeşte şi cu o victorie la limită

Andrei Burcă spune că s-ar mulţumi şi cu o victorie la limită, scorul preferat al lui Dan Petrescu. “Da, cred că este scorul nostru preferat, îmi doresc foarte mult ca echipa să nu ia gol”, a mai spus Andrei Burcă.

CFR Cluj – Randers va fi joi, de la ora 19:45, în format LIVE TEXT pe as.ro.

Reclamă

CFR Cluj – Randers | Dan Petrescu: „N-am reuşit să văd atâtea meciuri câte mi-aş fi dorit”

Dan Petrescu nu se dezminte şi spune că adversarul este unul care este periculos în atac. Mai mult, acesta spune că nu a apucat să urmărească multe partide ale danezilor.

„N-am reuşit să văd atâtea meciuri câte mi-aş fi dorit ale adversarului. Un adversar care dacă termină în primele 3, 4 sau 5 într-un campionat ca Danemarca n-are decât să fie unul bun, organizat, disciplinat. Au foarte mulţi jucători cu talie, dar nu se bazează numai pe fazele fixe, ar fi o greşeală să ne gândim că se vor baza numai pe faze fixe.

Nu, au jucători de viteză, au soluţii mereu în atac. Per total au o echipă cu de toate şi din ce am înţeles antrenorul lor este cel mai dorit antrenor din Danemarca. Ne aşteaptă un meci foarte greu, noi nu suntem într-o formă foarte bună, dar cu ajutorul publicului, cu spiritul sperăm ca toţi jucătorii să se autodepăşească, eu să-i motivez la maxim şi să scoatem un rezultat pozitiv pentru că avem mare nevoie să scoatem ceva în meciurile din Europa”, a spus şi Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și