Închide meniul

Champions League | Juventus – Villarreal 0-3. Presa din Italia a dat de pământ cu formația lui Allegri: “Dezastru! Un adevărat blestem!”. Ce au scris marile publicații

Cosmin Cioboată Publicat: 17 martie 2022, 9:07 / Actualizat: 17 martie 2022, 16:36

Reclamă
Champions League | Juventus – Villarreal 0-3. Presa din Italia a dat de pământ cu formația lui Allegri: “Dezastru! Un adevărat blestem!”. Ce au scris marile publicații

Champions League | Juventus - Villarreal 0-3. Presa din Italia a dat de pământ cu formația lui Massimiliano Allegri

Profimedia

Champions League | Juventus – Villarreal 0-3. Presa din Italia a dat de pământ cu formația lui Allegri: “Dezastru!”

”Dezastru pentru Allegri!”, au titrat jurnaliștii Corriere dello Sport, după ce Juventus a fost eliminată rușinos din UEFA Champions League de Villarreal, scor 1-4, la general.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolii au marcat de trei ori în ultimul sfert de oră al confruntării de la Torino și au obținut calificarea în sferturile de finală.

Champions League | Juventus – Villarreal 0-3. Jurnaliștii italieni n-au avut milă de “Bătrâna Doamnă”: „Un adevărat blestem!”

Presa din Peninsulă a scos în evidență faptul că “Bătrâna Doamnă” a părăsit pentru a 3-a oară consecutiv UEFA Champions League în faza optimilor.

“Visul din Champions League al lui Juventus a rezistat din nou numai până în optimile de finală. Torinezii au fost eliminați pentru a 3-a oară consecutiv în această fază. Un adevărat blestem! 

Prima oară Ajax, apoi Lyon, iar acum a venit rândul lui Villarreal să sărbătorească, după o victorie incredibilă. Juventus a reușit o primă repriză excelentă, apoi s-a prăbușit și a încasat trei goluri, dintre care două din penalty.

Reclamă

Juve a ratat prea mult în prima repriză, irosind cel puțin trei ocazii mari de gol, inclusiv o bară transversală a lui Vlahovic. Villarreal s-a apărat bine și a profitat de amnezia jucătorilor lui Juventus din finalul partidei. 

Allegri va fi obligat să redreseze cât mai repede echipa după această seară de coșmar, pentru a se putea concentra cât mai bine pe finalul de campionat, unde Juventus trebuie să își apere locul de UEFA Champions League.”, a notat publicația Corriere dello Sport.

Juventus – Villarreal 0-3. Ce a scris Gazzetta dello Sport după eliminarea rușinoasă a “bianconerilor” din UEFA Champions League

”Juve, ce rușine! Încasează 3 acasă de la Villarreal și e eliminată din Champions League”, a scris, la rândul ei, Gazzetta dello Sport.

Reclamă 4 / 0/3

”Juve se prăbușește și iese din Champions League”, au notat și jurnaliștii Corierre della Sera.

Massimiliano Allegri și-a ieșit din minți după Juventus – Villarreal 0-3

”Am avut șanse bune în prima repriză. În a doua repriză ei s-au apărat în 11 oameni. Scopul lor au fost prelungirile. Acel gol marcat a schimbat tot. Am jucat bine doar 75 de minute. Au decis să se apere și au avut o singură șansă. Așa e fotbalul, un episod poate schimba tot”, a răbufnit Massimiliano Allegri, citat de uefa.com.

Villarreal, victorie şoc cu Juventus

Villarreal a produs una dintre cele mai mari surprize din acest sezon al Ligii Campionilor. Echipa lui Unai Emery a avut un final de meci halucinant la Torino. A înscris numai puţin de 3 goluri într-un interval de 11 minute.

Gerard Moreno, Pau Torres şi Danjuma au marcat într-o victorie istorică pe terenul celor de la Juventus. Este pentru al doilea sezon consecutiv când Juventus este eliminată în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Ştim toate echipele calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Se ştiu toate echipele calificate în sferturile de finală ale UEFA Champions League. Villarreal şi Chelsea sunt ultimele care s-au calificat în primele 8 echipe ale Europei.

Echipa lui Unay Emery a produs supriza şi s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la Juventus. În sferturile de finală, putem avea dueluri stelare: Real Madrid – Bayern Munchen sau Manchester City – Liverpool.

Echipele calificate în sferturile de finală ale Champions League:

Reclamă

Real Madrid

Bayern Munchen

Manchester City

Liverpool

Chelsea

Atletico Madrid

Benfica Lisabona

Villarreal

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami Vezi toate știrile
Citește și