Închide meniul

Chelsea – Norwich 7-0! Echipa lui Thomas Tuchel a făcut scorul zilei în Europa! Ce recorduri au stabilit londonezii

Alexandru Ivan Publicat: 23 octombrie 2021, 17:33

Chelsea – Norwich 7-0! Echipa lui Thomas Tuchel a făcut scorul zilei în Europa! Ce recorduri au stabilit londonezii

Chelsea - Norwich 7-0

Profimedia

  • Chelsea – Norwich 7-0
  •  Echipa lui Thomas Tuchel a făcut scorul zilei în Europa

Chiar și fără Lukaku sau Timo Werner, Chelsea s-a distrat cu nou-promovata Norwich. Londonezii conduceau cu 3-0 la pauză, după reușitele lui Manson Mount (‘8), Hudson-Odoi (’18) și Reece James (’42).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chelsea – Norwich 7-0

Echipa lui Thomas Tuchel nu s-a mulțumit cu avantajul de trei goluri de la pauză și a făcut spectacol și în partea secundă. Ben Chilwell a înscris în minutul 57, după care Norwich și-a înscris în proprie poartă, în minutul 62. Câteva minute mai târziu, Norwich a rămas în 10 oameni, după eliminarea lui Gibson.

Pe final, Mason Mount a mai înscris de două ori și a stabilit scorul zilei în Europa, 7-0. După această victorie, Chelsea a urcat pe primul loc în Premier League, cu 22 de puncte.

Reclamă

Campioana Europei are șapte victorii din nouă runde în Anglia. Londonezii au, de asemenea, cel mai bun atac, cu 23 de goluri marcate, și cea mai bună apărare, doar trei goluri primite, la egalitate cu Manchester City.

Recorduri uluitoare stabilite de Chelsea

După meciul cu Norwich, Chelsea a ajuns la cifre de-a dreptul impresionante. Echipa lui Thomas Tuchel are 14 marcatori diferiți în acest sezon de Premier League, lucru nemaiîntâlnit la vreo echipă din cele cinci campionate de top ale Europei, potrivit Opta.

Reclamă


A fost a 18-a oară când Chelsea a înscris cel puțin șase goluri într-un sezon de Premier League. Nicio altă echipă din istoria competiției nu a reușit această performanță de mai multe ori decât Chelsea.

Cât despre MVP-ul meciului, Mason Mount, el a devenit al 20-lea jucător din istoria lui Chelsea care înscrie un hat-trick pentru „albaștrii”.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Fotbal extern • 25 feb., 19:51
Liverpool a câştigat Carabao Cup, după o finală dramatică cu Chelsea! Virgil van Dijk, eroul lui Klopp. Record uriaş stabilit
Darwin Nunez a doborât un record vechi de 20 de ani în Liverpool - Chelsea
Premier League • 1 feb., 10:11
Darwin Nunez a doborât un record vechi de 20 de ani în Liverpool – Chelsea! Capitolul la care este „peste” Cristiano Ronaldo
Ratare incredibilă în Liga Portugal
Liga Portugal • 18 ian., 23:44
Ratare incredibilă în Liga Portugal! Atacantul de 100 de milioane al lui Sporting nu a marcat cu poarta goală, din trei metri