Închide meniul

Chelsea, pregătită să „spargă banca” pentru transferul lui Enzo Fernandez! Suma colosală plătită de londonezi către Benfica

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 30 ianuarie 2023, 21:15

Chelsea, pregătită să spargă banca” pentru transferul lui Enzo Fernandez! Suma colosală plătită de londonezi către Benfica

Chelsea, pregătită să „spargă banca” pentru transferul lui Enzo Fernandez!

Enzo Fernandez, în tricoul celor de la Benfica / Profimedia

Chelsea, pregătită să „spargă banca” pentru transferul lui Enzo Fernandez! Londonezii sunt gata să ofere 120 de milioane de euro pentru realizarea mutării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Enzo Fernandez a impresionat la Cupa Mondială din Qatar, acolo unde a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Argentinei.

Chelsea, pregătită să „spargă banca” pentru transferul lui Enzo Fernandez! Suma colosală plătită de londonezi către Benfica

Conform BBC, „The Blues” vor cu disperare să-și îmbunătățească lotul, având în vedere prestațiile sub așteptări din acest sezon. În acest context, clubul londonez este dispus să plătească o sumă uriașă pentru a-l aduce pe Stamford Bridge pe Enzo Fernandez: 120 de milioane de euro.

Englezii vor să-l aibă la dispoziție pe argentinian încă din această iarnă. Dacă mutarea va avea loc, transferul lui Enzo Fernandez va deveni cel mai scump din istoria Premier League. Recordul este acum dețintu de Jack Grealish, care a costat 117,5 milioane de euro în momentul venirii sale de la Aston Villa la Manchester City.

Enzo Fernandez a fost numit cel mai bun tânăr jucător al Campionatului Mondial din Qatar și este cotat la 55 de milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate.

Reclamă

După 20 de meciuri jucate în Premier League, Chelsea ocupă locul 10, cu doar 29 de puncte. Lider este Arsenal, care a adunat 50 de puncte, în 19 meciuri disputate.

Gary Neville prevede un scenariu uluitor în Premier League: „Arsenal nu o să câştige campionatul!”

Gary Neville a făcut calculele şi prevede un scenariu uluitor în Premier League. Chiar dacă Arsenal s-a distanţat față de urmăritoare, fostul internaţional englez nu are încredere în „tunarii” lui Mikel Arteta.

Arsenal aşteaptă de 19 ani un nou titlu în campionatul Angliei. Neville nu crede că 2023 va fi anul londonezilor. Se aşteaptă ca Manchester City să îşi apere şi de această dată trofeul.

Reclamă 4 / 0/3

Legenda lui Manchester United are aşteptări mari şi de la echipa lui de suflet. Are încredere că „diavolii” vor reuşi să o depăşească pe Arsenal. În acest moment, diferenţa este de 9 puncte.

„Arsenal nu o să câştige campionatul. Manchester City va fi campioană şi cred că Manchester United va termina pe locul secund. Ştiu că asta îi va înfuria pe fanii lui Arsenal!

Eu mi-aş dori mai degrabă să câştige Arsenal, decât Manchester City. Ar fi senzaţional pentru Premier League. City a defilat în ultimii cinci ani, excluzând trofeul câştigat de Liverpool. Dacă Arsenal ar câştiga, campionatul ar deveni grozav.

Mi-ar face plăcere ca Manchester United să devină campioană, dar nu cred că se va întâmpla în acest sezon”, a declarat Gary Neville, citat de dailymail.co.uk.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și