Închide meniul
VIDEO

Chelsea – Real Madrid | Edouard Mendy, gafă uluitoare pe Stamford Bridge. I-a pus „pe tavă” hat-trick-ul lui Karim Benzema. Și Rudiger s-a făcut de râs!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 aprilie 2022, 23:22

Chelsea – Real Madrid | Edouard Mendy, gafă uluitoare pe Stamford Bridge. I-a pus „pe tavă hat-trick-ul lui Karim Benzema. Și Rudiger s-a făcut de râs!

Edouard Mendy a gafat în fața lui Karim Benzema

Profimediaimages

Edouard Mendy a făcut o eroare de amatori în meciul Chelsea – Real Madrid, din turul sferturilor de finală ale UEFA Champions League. Portarul care i-a făcut pe londonezi campioni ai Europei a gafat inexplicabil la scorul de 2-0 pentru spanioli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primele secunde ale reprizei secunde, francezul de 30 de ani a ieșit din poartă pentru a opri un contraatac al jucătorilor lui Ancelotti. Mingea a ajuns la el, moment în care Benzema a făcut pressing.

Edouard Mendy i-a făcut cadou hat-trick-ul lui Karim Benzema

Mendy s-a precipitat și a încercat să îi paseze în lateral lui Rudiger, numai că execuția lui nu a avut tărie. Starul Realului a alergat spre minge și a intrat în posesia ei, după ce și fundașul central al gazdelor de pe Stamford Bridge s-a făcut de râs.

VEZI AICI EROAREA LUI MENDY ȘI A LUI RUDIGER!

Benzema a profitat imediat și a marcat în poarta lăsată goală de Edouard Mendy. A ajuns la o performanță fabuloasă, 11 goluri în cele 8 meciuri jucate în acest sezon al UEFA Champions League.

Reclamă

Eroarea portarului francez l-a ajutat pe conaționalul său să scrie istorie. Karim a devenit primul jucător al lui Real Madrid care înscrie cinci goluri consecutive în competițiile europene.

Karim Benzema, goluri de senzație în Chelsea – Real Madrid

Mai întâi, Benzema a deschis scorul în minutul 21. Vinicius Junior i-a centrat perfect, iar golgheterul lui Ancelotti a reușit o lovitură perfectă de cap. A trimis mingea sub transversală și nu i-a dat nicio șansă lui Edouard Mendy.

Reclamă 4 / 0/3

Starul „galacticilor” nu s-a oprit și a mai lovit o dată. Karim a înscris din nou cu capul, din centrarea lui Luka Mondric. De două minute și 45 de secunde a avut nevoie pentru a o răpune pe campioana Europei!

Meciul retur, de pe Santiago Bernabeu, este programat pe 12 aprilie.

Recomandări
  • Edouard Mendy, eroare uriașă în Chelsea – Real Madrid
  • Karim Benzema, hat-trick pe Stamford Bridge

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și