Închide meniul

Christian Eriksen, din nou pe teren chiar de ziua sa! Danezul a reuşit un assist în primul său meci jucat la 8 luni după momentul horror de la Euro

Cosmin Cioboată Publicat: 15 februarie 2022, 0:05 / Actualizat: 15 martie 2023, 0:18

Reclamă
Christian Eriksen, din nou pe teren chiar de ziua sa! Danezul a reuşit un assist în primul său meci jucat la 8 luni după momentul horror de la Euro

Christian Eriksen a revenit pe teren

Getty Images

Christian Eriksen, din nou pe teren chiar de ziua sa! Eriksen a primit un cadou minunat în ziua în care a împlinit 30 de ani. Mijlocaşul danez, transferat recent de Brentford, a bifat luni primul său meci, la 8 luni de la partida blestemată în care s-a prăbuşit pe teren, în urma unui stop cardiac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Christian Eriksen, din nou pe teren chiar de ziua sa! Danezul a reuşit un assist

Eriksen a jucat într-un meci amical disputat de Brentford cu Southend United, scor 3-2. Fostul mijlocaş al lui Tottenham şi Inter a fost folosit timp de 60 de minute şi chiar a reuşit să ofere un assist.

„A fost foarte activ la mijloc şi a oferit un assist la primul gol al lui Josh Da Silva, autorul unui hat-trick”, au anunţat cei de la Brentford.

Reclamă
Reclamă

Christian Eriksen a semnat cu Brentford în luna ianuarie

Eriksen a speriat întreaga suflare a fotbalului vara trecută, când s-a prăbuşit pe gazon în timpul meciului dintre naţionala sa, Danemarca, şi Finlanda, de la Campionatul European. Mijlocaşul de 30 de ani a rămas inconştient pe teren timp de câteva minute, din cauza unor probleme cardiace. Din fericire, Eriksen şi-a revenit după intervenţia medicilor.

După teribilul moment, nu se mai ştia dacă Eriksen va mai putea juca vreodată fotbal. În cele din urmă, danezul a încălţat din nou ghetele şi a ajuns la Brentford, în Premier League.

Eriksen s-a despărţit în această iarnă de Inter, echipa pentru care a înscris 8 goluri în 60 de meciuri.

Reclamă

Christian Eriksen a semnat cu Brentford în luna ianuarie, dar încă n-a debutat în meciurile oficiale pentru formaţia aflată pe locul 14 în Premier League.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și