Închide meniul

Christophe Galtier, după ce a fost acuzat de rasism: „Nu pot accepta ca numele meu să fie murdărit astfel!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 14 aprilie 2023, 18:03

Christophe Galtier, după ce a fost acuzat de rasism: Nu pot accepta ca numele meu să fie murdărit astfel!”

Christophe Galtier, primele declarații după ce a fost acuzat de rasism:

Christophe Galtier / Profimedia

Christophe Galtier a oferit primele declarații, după ce a fost acuzat de rasism. Antrenorul celor de la PSG neagă vehement acuzațiile care i-au fost aduse și are mare încredere că adevărul va ieși la iveală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actualul tehnician al parizienilor este acuzat de anumite declarații rasiste făcute în perioada în care era antrenor la Nice, între iunie 2021 și iunie 2022.

Christophe Galtier, după ce a fost acuzat de rasism: „Nu pot accepta ca numele meu să fie murdărit astfel!”

Christophe Galtier, a declarat, vineri, că nu poate accepta ca numele său să fie murdărit prin acuzaţii de rasism şi a precizat că îi va da în judecată pe cei care îl acuză pe nedrept, anunță news.ro.

„La fel ca mulţi dintre voi, sunt profund şocat de afirmaţiile care mi-au fost atribuite şi care au fost transmise de unii într-un mod iresponsabil. Mă lovesc în adâncul umanităţii mele. Am fost crescut în diversitate, cu valorile respectului faţă de celălalt, indiferent de origine, culoare sau religie, şi de a împărtăşi ce avem. Toată viaţa mea a fost dictată de grija de a împărtăşi şi de a fi bine cu ceilalţi.

Nu pot accepta ca numele meu şi familia mea să fie murdărite astfel. Drept urmare, am decis să dau în judecată pe oricine aduce atingere onoarei mele. Am încredere în justiţia ţării mele. Pentru a o lăsa să lucreze în linişte, nu voi face alte comentariii pe acest subiect”, a declarat Christophe Galtier, porivit L’Equipe.

Reclamă

Christophe Galtier va fi demis de PSG, la finalul sezonului! Cine este favorit să-l antreneze pe Kylian Mbappe din vară

Christophe Galtier ar urma să fie demis de PSG, la finalul sezonului. Oficialii de pe Parc de Princes se pare că sunt nemulţumiţi de evoluţia echipei, şi se gândesc să facă o schimbare pe banca tehnică.

Antrenorul francez mai avea contract până în 2024 cu gruparea pariziană. Christophe Galtier o pregăteşte pe PSG din vara trecută.

Şefii lui PSG sunt nemlţumţi de rezultatele înregistrate de PSG, în ultima vreme. Campioana Franţei a înregistrat două înfrângeri la rând în Ligue 1, ambele pe teren propriu. Parizienii au cedat cu Lyon, scor 0-1, şi cu Rennes, scor 1-2, şi au pierdut din avantajul e care îl aveau în fruntea clasamentului.

Reclamă 4 / 0/3

Cu toate acestea, oficialii formaţiei franceze sunt nemulţumiţi de faptul că echipa a fost eliminată încă din faza optimilor, în UEFA Champions League. Competiţia rămâne principalul obiectiv al parizienilor, însă în acest sezon au fost învinşi de Bayern fără drept de apel.

În acest context, şefii lui PSG se gândesc să-l demită pe Christophe Galtier, chiar mai devreme de finalul campionatului, după cum anunţă jurnalistul francez de la FIFA, Abdellah Boulma.

Julian Nagellsman este principala variantă luată în calcul de oficialii de la PSG, pentru înlocuirea lui Christophe Galtier. Antrenorul german a fost recent demis de către Bayern Munchen, însă nu duce lipsă de oferte. Acesta este şi pe lista lui Chelsea, care s-a despărţit de Graham Potter.

„Christophe Galtier nu va mai fi antrenorul lui PSG din următorul sezon. Conducerea clubului ia serios în considerare chiar să îl demită mai devreme. În același timp, PSG l-a contactat pentru prima dată pe Julian Nagelsmann, chiar dacă acesta este pe lista scurtă a lui Chelsea”, anunţă jurnalistul Abdellah Boulma, pe contul oficial de Twitter.

Recomandări
  • Christophe Galtier, după ce a fost acuzat de rasism
  • „Nu pot accepta ca numele meu să fie murdărit astfel!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și