Închide meniul

Ciprian Tătăruşanu dezvăluie cum a încurcat-o pe Inter în derby: „L-am studiat temeinic”. Portarul român a intrat direct în istorie

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 8 noiembrie 2021, 18:46

Ciprian Tătăruşanu dezvăluie cum a încurcat-o pe Inter în derby: „L-am studiat temeinic. Portarul român a intrat direct în istorie

Ciprian Tătăruşanu e rezervă la AC Milan

Ciprian Tătăruşanu, într-un meci pentru AC Milan / Profimediaimages

Ciprian Tătăruşanu e erou pe San Siro după ce a apărat penalty-ul executat de Lautaro Martinez în Derby della Madonnina. Portarul român l-a ghicit pe atacantul Interului şi şi-a menţinut echipa în meci. Totodată, prin această reuşită, Tătăruşanu a devenit primul portar al rossonerilor care apără o lovitură de la 11 metri în derby după 40 de ani!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătăruşanu dezvăluie cum a încurcat-o pe Inter în derby

Cel care deţinea recordul, Ottorino Piotti, s-a bucurat pentru reuşita lui Ciprian Tătăruşanu. ”Era printre puținele recorduri care rezistaseră, dar sunt bucuros deoarece astfel lumea și-a adus aminte de mine și de unul din episoadele frumoase ale carierei mele.

Tătărușanu este un portar care dă siguranță în poartă. Nu a jucat mult timp, dar are experiență, este constant în evoluții. Iar la penalty, nu a fost deloc simplu, Lautaro a tras bine,tare și plasat. Bine că Tătă nu s-a lăsat în jos, a fost o paradă de zile mari”, a declarat fostul portar al Milanului.

Tătăruşanu l-a studiat pe Lautaro Martinez

Portarul român a dezvăluit că nu a fost o simplă întâmplare. L-a studiat pe Lautaro Martinez.  “L-am studiat temeinic pe Lautaro Martinez cu tot staff-ul. Sunt fericit că am apărat, am vrut să fac la fel și la primul. L-am analizat pe Calhanoglu, dar și el mă știe pe mine! Sper să o țin tot așa.

Am văzut că s-a bucurat enorm și Steve Maignan (n.r. portarul titular al lui Milan care este accidentat), el știe cel mai bine ce înseamnă să aperi un penalty. Suntem prieteni buni. L-am ajutat de când a venit, eu vorbesc limba franceză. Îmi pare rău că s-a accidentat, eu mă antrenez ca să fiu mereu pregătit. A venit această situație, acum joc la cel mai înalt nivel”, a declarat Ciprian Tătărușanu, conform celor de la dazn.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și