Închide meniul

Ciprian Tătăruşanu, gafă uluitoare în Fiorentina – Milan! Românul a făcut o adevărată criză de nervi, după ce echipa sa a primit gol

Antena Sport Publicat: 20 noiembrie 2021, 22:28

Ciprian Tătăruşanu, gafă uluitoare în Fiorentina – Milan! Românul a făcut o adevărată criză de nervi, după ce echipa sa a primit gol

Ciprian Tătăruşanu e rezervă la AC Milan

Ciprian Tătăruşanu, într-un meci pentru AC Milan / Profimediaimages

  • Tătăruşanu, gafă uluitoare în Fiorentina – Milan 
  • Cum a luat gol Milan din cauza lui

Fiorentina a deschis scorul după o gafă imensă a lui Ciprian Tătăruşanu. Portarul român a scăpat o minge uşoară, iar Duncan a profitat şi a deschis scorul în Fiorentina – Milan. Portarul român a făcut o adevărată criză de nervi după ce Milan a primit gol. A lovit de mai multe ori cu pumnii în gazon. Gafa vine într-un moment în care portarul român era pe val, mai ales că a reuşit să apere un penalty în derby-ul cu Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Video AICI cu gafa incredibilă a lui Tătăruşanu

Ciprian Tătărușanu, vedetă în presa din Italia

Ciprian Tătărușanu a ținut prima pagină în presa din Italia înaintea meciului Fiorentina – AC Milan. Portarul român a primit o nouă poreclă.

Reclamă

Ciprian Tătărușanu va reveni în acest weekend pe stadionul Fiorentinei, prima echipă pentru care a jucat în Serie A. Cu acest prilej, celebra publicație Gazzetta dello Sport i-a dedicat un articol fabulos portarului român.

„Tătă” a primit chiar și o nouă poreclă din partea jurnaliștilor italieni. Fostul portar al naționalei României a fost numit „Tăcutul”, pentru firea sa liniștită.

Reclamă
Citește și:

„Fiorentina și AC Milan au un singur lucru în comun: Tăcutul. Tătărușanu a sosit la ambele echipe pe lumina stinsă. ‘Cine este? De unde a venit?’. În special la Fiorentina, unde a ajuns în 2014 pentru a fi rezerva lui Artur Boruc și a devenit titular în primul sezon, cu Paulo Sousa antrenor.

Așa este ‘Tătă’, rezervat și tăcut. Este atent la nutriție, la odihnă și la corpul lui. Până la urmă, are 35 de ani. În timpul liber îi place să facă pâine și croissante.

Trăiește departe de oraș și dedică aproape 24 de ore pe zi familiei. Când nu e acasă, merge la Milanello, unde îl înlocuiește pe accidentatul Maignan, indisponibil din cauza unei probleme la încheietura mâinii.

Reclamă 4 / 0/3

Acum oferă siguranță. Tătărușanu s-a îndrăgostit de Italia după o sticlă de Chianti (n.r. un sortiment de vin roșu) în timp ce se plimba pe Ponte Vecchio. A ajuns în Fiorentina la 28 de ani din postura de campion al României.

L-au numit „Spiderman”, în onoarea lui Lev Yashin (n.r. considerat cel mai bun portar din toate timpurile). Anul trecut a venit în Milan cu mașina, singur, în tăcere. Și de când a venit de la Fiorentina se descurcă bine”, au scris jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport.

În acest sezon, Ciprian Tătărușanu a bifat cinci partide în Serie A și două în UEFA Champions League. Românul a devenit titular după ce francezul Mike Maignan s-a accidentat.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Serie A • 27 mart., 13:24
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital!
Serie A • 17 mart., 20:11
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! Meciul Atalanta – Fiorentina a fost amânat
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are
Dezastru pentru Laurentiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai
Fotbal extern • 1 mart., 19:33
Dezastru pentru Laurenţiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai