Închide meniul

Ciprian Tătăruşanu, inclus de France Football într-o echipă surprinzătoare. "Ar putea fi o idee bună pentru el să facă o schimbare"

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 mai 2020, 16:39

Ciprian Tătăruşanu, inclus de France Football într-o echipă surprinzătoare. "Ar putea fi o idee bună pentru el să facă o schimbare"

Zuma Press / Jonathan Moscrop

Ciprian Tătăruşanu este rezerva lui Anthony Lopes

  • Tătăruşanu este rezerva lui Anthony Lopes
  • În acest sezon din Ligue 1, românul a avut numai două apariţii
  • 34 de ani are Ciprian Tătăruşanu

Jurnaliştii de la France Football l-au inclus pe titularul naţionalei tricolore într-o echipă inedită. Au alcătuit un prim 11 al jucătorilor care ar trebui să-şi relanseze cariera. Tătăruşanu nu lipseşte şi îl are alături pe fundaşul campioanei PSG, Layvin Kurzawa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătăruşanu, în atenţia France Football

"Ciprian Tătăruşanu nu a avut şansa să joace din cauza lui Anthony Lopes. Astfel, ar putea fi o idee bună pentru el să ajungă în altă parte. Puţine echipe din Ligue 1 cauză un portar titular, dar redobândirea formei ar fi cea mai bună soluţie pentru el", a fost descrierea pe care i-au făcut-o jurnaliştii francezi.

Reclamă

Olympique Lyon s-a clasat pe locul 7 în Ligue 1 şi a ratat prezenţa în cupele europene. În precedentele două sezoane, Tătăruşanu a fost jucător de bază la Nantes. Românul a fost titular în 64 de meciuri din campionat.

Tătăruşanu ar putea scăpa de concurență în această vară. Anthony Lopes își dorește să ajungă în Portugalia, iar pe fir a intrat chiar Porto. Dragonii au început tratativele pentru a-l transfera pe căpitanul grupării din Ligue 1.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are
Dezastru pentru Laurentiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai
Fotbal extern • 1 mart., 19:33
Dezastru pentru Laurenţiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai
Pe lângă Beșiktaș, Mircea Lucescu a refuzat-o și pe Olympique Lyon
Ligue 1 • 8 ian., 17:51
Pe lângă Beșiktaș, Mircea Lucescu a refuzat-o și pe Olympique Lyon. „Il Luce”, un nou anunț categoric despre viitorul său
Reacţia imediată a lui Florentino Perez, când a fost întrebat de transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 30 dec., 12:01
Real Madrid, asalt final pentru transferul lui Kylian Mbappe. Când încep negocierile şi care e ultimatumul lui Florentino Perez
Ciprian Tătărușanu a primit 4 goluri în ultimul meci
Fotbal extern • 29 dec., 20:30
Ciprian Tătărușanu a primit 4 goluri în ultimul meci! Ce notă a primit după o nouă partidă de coșmar