Închide meniul

Clauza secretă din contractul lui Ianis Hagi cu Rangers! Fiul „Regelui” şi-a decis viitorul, după ce a ajuns la echipa a doua

Viviana Moraru Publicat: 13 august 2024, 10:18

Reclamă
Clauza secretă din contractul lui Ianis Hagi cu Rangers! Fiul „Regelui şi-a decis viitorul, după ce a ajuns la echipa a doua

Clauza secretă din contractul lui Ianis Hagi cu Rangers

Ianis Hagi, în timpul unui antrenament la Rangers/ Profimedia

Britanicii au dezvăluit clauza secretă din contractul lui Ianis Hagi cu Rangers. Aceştia au transmis ce decizie ar fi luat fiul „Regelui”, în privinţa viitorului său, după ce a fost trimis la echipa a doua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a evoluat într-un amical pentru formaţia a doua a lui Rangers, reuşind să marcheze un hat-trick spectaculos. Internaţionalul român nu a făcut parte din lotul echipei mari, pentru duelul din prima etapă a sezonului.

Clauza secretă din contractul lui Ianis Hagi cu Rangers

Scoţienii au analizat situaţia lui Ianis Hagi şi au dezvăluit că internaţionalul român a fost deja anunţat de antrenorul lui Rangers că nu va face parte din planurile sale, pentru acest sezon.

Cu toate acestea, Ianis Hagi îşi doreşte să rămână la Rangers, notează skysports.com. Internaţionalul român a revenit în această vară la formaţia de pe Ibrox, după împrumutul din sezonul trecut de la Alaves.

Scoţienii mai menţionează şi o clauză „secretă” din contractul lui Ianis Hagi cu Rangers. Concret, în cazul în care ar prinde de mai multe ori primul 11 la formaţia scoţiană, salariul său ar urma să crească.

Reclamă
Reclamă 4

„Jucătorul de 25 de ani a jucat ultima dată la Rangers în Cupa Ligii, în urmă cu un an. Dacă ar bifa de mai multe ori echipa de start, atunci o clauză din contractul său s-ar declanşa şi ar avea o creştere salarială”, notează scoţienii, conform sursei citate mai sus.

Salariul lui Ianis Hagi la Rangers ar fi de 1,3 milioane de euro pe an, conform unor zvonuri apărute de-a lungul timpului în presa britanică. Pentru a fi împrumutat la Alaves în sezonul trecut, fiul „Regelui” a renunţat la o parte din bani şi a acceptat un salariu de 720.000 de euro.

Scoţienii, şocaţi de situaţia lui Ianis Hagi de la Rangers

Scoţienii sunt şocaţi de situaţia lui Ianis Hagi, de la Rangers. Jurnaliştii susţin că fiul „Regelui” traversează o perioadă delicată la formaţia de pe Ibrox, dat fiind faptul că a ajuns la echipa a doua şi viitorul său este în continuare incert.

Reclamă

Doi jurnalişti scoţieni au analizat situaţia lui Ianis Hagi şi au transmis că oficialii lui Rangers „se poartă foarte urât” cu internaţionalul român. Aceştia au mai menţionat faptul că există zvonuri conform cărora Rangers ar fi dispusă chiar să-l lase să plece gratis pe fiul „Regelui”, în această vară.

Te uiți că un jucător precum Hagi este acolo și îmi imaginez că dacă o echipă ar fi fost interesată de el, ar fi plecat până acum. Există chiar zvonuri că Rangers ar vrea să îl lase să plece gratis. Pare bizar.

Este un profesionist, fost la EURO în această vară. A fost un jucător foarte talentat”, a transmis Daniel Caw, la emisiunea Record Sports Hotline.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:09

Ion Ţiriac l-a sunat pe Novak Djokovic! Detaliul neştiut despre campionul olimpic: „Am făcut şi un pariu cu el!”

11:36

Liverpool, cotă uriaşă la câştigarea Premier League după plecarea lui Jurgen Klopp! Ce loc ocupă în topul favoritelor

10:52

„Sunt îngrijorat!” Andrei Nicolescu, mesaj clar după ce doi titulari de la Dinamo s-au accidentat înaintea derby-ului cu Rapid

10:49

Veste uriaşă primită de Andrea Compagno, după ce a ajuns la cifre colosale în China! Fostul atacant de la FCSB poate da lovitura

10:37

Alexandru Măţan ratează confruntarea stelară cu Lionel Messi! Ce se întâmplă cu starul argentinian

10:01

VIDEONovak Djokovic, primire fabuloasă la revenirea în Belgrad. Peste 70.000 de sârbi au ieşit în stradă pentru campionii olimpici!

1 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 2 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 3 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 4 Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape 5 Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!” 6 Reacţia lui Dan Petrescu, după ce a fost eliminat: „A stat cu ochii numai pe banca noastră!” Ce a spus despre Louis Munteanu
Citește și