Închide meniul

Clipe coșmar în Italia! Un suporter a făcut stop cardiac în timpul meciului Sampdoria – Empoli

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 februarie 2022, 10:00

Clipe coșmar în Italia! Un suporter a făcut stop cardiac în timpul meciului Sampdoria – Empoli

Clipe de coșmar la Sampdoria - Empoli

Prodimedia

Un suporter al echipei Sampdoria a suferit un stop cardiac în tribună, sâmbătă, la meciul de pe teren propriu al favoriţilor săi cu Empoli, scor 2-0, din Serie A, relatează tuttomercatoweb.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un suporter a făcut stop cardiac în timpul meciului Sampdoria – Empoli

Bărbatul în vârstă de 69 de ani a fost salvat, asupra sa intervenindu-se cu un defibrilator, iar apoi a fost transportat la spital, relatează news.ro.

Situaţia l-a îngrijorat chiar şi pe arbitrul partidei, care a asistat de pe teren la toată scena. În prezent, starea bărbatului este stabilă.

Sampdoria a învins cu scorul de 2-0 Empoli, golurile fiind marcate de veteranul Quagliarella ’14, ’29.

Un fan a făcut infarct la Watford – Chelsea

Incidentul de la meciul dintre Sampdoria și Empoli nu e singurul care s-a petrecut în actuala stagiune. În decembrie, un suporter a făcut infarct la meciul din Premier League dintre Watford și Chelsea.

Reclamă

Meciul a fost întrerupt în minutul 14, iar medicii au intervenit de urgență. Jucătorii ambelor echipe au intrat la cabine. După intervenție, echipa medicală a celor de la Watford a coborât din tribune în aplauzele fanilor prezenți la stadion.

După minute bune de luptă între viață și moarte, când victima a fost stabilizată, jucătorii au revenit pe teren. Spaniolul Marcos Alonso a fost eroul serii. El a fost cel care le-a indicat medicilor care este persoana care are nevoie de îngrijri urgente.

Jocul a fost ulterior reluat, iar fanul a fost transportat la spital. Chelsea a câștigat acea partidă cu 2-1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Clipe coșmar în Italia
  • Un suporter a făcut stop cardiac în timpul meciului Sampdoria – Empoli

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și