Închide meniul

„Cluburile îmi cunosc poziția!” Xavi, răspuns dur după ce Al-Sadd l-a blocat în Qatar. Avertisment înainte să semneze cu Barcelona. „Nu sunt vreun Mesia!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 noiembrie 2021, 21:27

„Cluburile îmi cunosc poziția! Xavi, răspuns dur după ce Al-Sadd l-a blocat în Qatar. Avertisment înainte să semneze cu Barcelona. „Nu sunt vreun Mesia!

Xavi, răspund dur pentru Al-Sadd

Profimedia

Șefii Barcelonei au mers în Qatar să negiocieze venirea lui Xavi, dar s-au lovit de refuzul celor de la Al-Sadd. Antrenorul de 41 de ani speră că cele două cluburi vor ajunge curând la o înțelegere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi, răspuns dur după ce Al-Sadd l-a blocat în Qatar

„Sunt o persoană foarte pozitivă. Cele două cluburi sunt în discuții. Este o chestiune de bun simț și până la urmă trebuie făcută. Sunt bucuros. Cele două cluburi îmi cunosc poziţia. Sper că această problemă va fi rezolvată rapid”, a spus Xavi, pentru TV3, citat de marca.com.

Barcelona traversează cea mai grea perioadă din istoria recentă a clubului. Catalanii sunt abia pe locul 9 în La Liga și tremură pentru calificarea în optimile Champions League. Xavi i-a avertizat pe suporterii blaugrana să nu se aștepte la minuni de la primele meciuri.

Nu sunt vreun fel de Mesia. Barcelona are o echipă bună și trebuie să ne apucăm de muncă. Cu toții trebuie să vâslim în aceeași direcție”, a mai spus Xavi.

Xavi are o clauză de reziliere a contractului cu Al-Sadd în valoare de 10 milioane de euro. El a semnat recent prelungirea cu clubul din Qatar. Până la numirea unui nou antrenor, Barcelona e condusă de Sergi Barjuan, cel care a fost promovat ca interimar de la Barcelona B, după despărţirea de Ronald Koeman.

Reclamă

Al Sadd; „Nu-i permiterm lui Xavi să plece!”

Șefii Barcelonei s-au deplasat în Qatar pentru a negocia venirea lui Xavi. Nu a fost însă cu noroc pentru catalani pentru că Al-Sadd ține cu dinții de antrenorul spaniol.

Poziția clubului este clară de la început: vrem să-l ținem pe antrenorul Xavi alături de noi și nu-i permitem să plece în această perioadă sensibilă a sezonului. Salutăm vizita delegației administrative a Barcelonei și apreciem și respectăm acest lucru”, a anunțat Turki Al-Ali, prin intermediului contului oficial al celor de la Al-Sadd.

În prezent, Al-Sadd este neînvinsă de 34 de meciuri în Qatar. Cu Xavi pe bancă, Al-Sadd a cucerit un titlu, două Cupe, o Supercupă și două Cupe ale Emirului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Xavi, răspuns dur după ce Al-Sadd l-a blocat în Qatar
  • Avertisment înainte să semneze cu Barcelona

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și