Închide meniul

Colaps iminent în Super Liga Europei. Zimbru Chișinău nu vrea să se le ia locul granzilor care s-au retras:))

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 aprilie 2021, 14:27

Colaps iminent în Super Liga Europei. Zimbru Chișinău nu vrea să se le ia locul granzilor care s-au retras:))

profimedia

Zimbru Chișinău a făcut glume pe seama Super Ligii

Ironiile nu încetează să apară pe seama Super Ligii Europei, competiție aflată în colaps. Din cele 12 cluburi fondatoare, doar două au mai rămas în joc. Se pare că Perez n-a are succes nici în a găsi înlocuitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zimbru Chișinău a ironizat Super Liga Europei

Echipa din Republica Moldova ar refuza categoric orice propunere din partea lui Florentino Perez să se alăture Super Ligii Europei. "Alegem Divizia Națională!", a fost mesajul transmis de Zimbru Chișinău pe pagina oficială de Facebook.

Zimbru este pe locul 9 în Divizia Națională din Moldova. Echipa din Chișinău este la cinci puncte de primul loc care asigură salvarea de la retrogradare. Zimbru are 6 tilturi și 6 Cupe ale Moldovei în palmares, cât și o Supercupă. 

Super Liga Europei s-a destrămat după două zile

Unele dintre cluburi au emis comunicate prin care şi-au cerut scuze în faţa fanilor. Cea mai dură reacţia a fost din partea suporterilor lui Chelsea. Peste o mie de persoane s-au adunat aseară în faţa stadionului Stamford Bridge, unde au blocat circulaţia şi au oprit autocarul echipei.

Reclamă

O întâlnire a celor 12 membre fondatoare ale Super Ligii Europrei a avut loc noaptea trecută. Atletico, Inter, AC Milan s-au retras şi ele oficial din acest proiect, în timp ce Juventus şi-a nunţat abandonul prin comunicatul de astăzi în care vorbeşte despre un angajament valabil pentru viitor.

Real Madrid şi Barcelona sunt singurele care nu renunţat public la Super Ligă, deşi preşedintele catalanilor, Joan Laporta, a vorbit despre nevoia unui vot al exprimat de socios.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Super Liga Europei, în colaps
  • Zimbru, ironie la adresa competiției

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și