Închide meniul

Confesiunile lui Mesut Ozil. A vrut să joace la Barcelona, dar a fost refuzat: ”Nu m-a apreciat deloc”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 aprilie 2020, 6:33

Confesiunile lui Mesut Ozil. A vrut să joace la Barcelona, dar a fost refuzat: ”Nu m-a apreciat deloc”

DPA Images / Arne Dedert via hepta

Confesiunile lui Mesut Ozil. A vrut să joace la Barcelona, dar a fost refuzat: ”Nu m-a apreciat deloc”

Ozil, în prezent jucător la Arsenal, a evoluat în cariera sa pentru Real Madrid, însă el și-ar fi dorit să joace la Barcelona. Doar că mijlocașul ofensiv a fost refuzat de Pep Guardiola în 2010, la acea vreme tehnician la clubul catalan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesut Ozil, refuzat de Guardiola: ”Nu m-a apreciat deloc”

”După Cupa Mondială din 2010, Real Madrid, Barcelona, Arsenal, Bayern și Manchester United m-au dorit. Clubul meu favorit a fost Barcelona. Nicio altă formație nu juca un fotbal atât de frumos.

Am crezut că voi semna cu Barcelona. Dar Guardiola nu m-a apreciat deloc. S-a dus în vacanță și nu a mai vorbit deloc cu mine. Între timp, am discutat cu Mourinho, care era insistent și m-a dorit cu adevărat. În final, am decis să mă transfer la Real Madrid”, a declarat Ozil pentru Marca.

Ozil putea renunța la fotbal pentru tenis de masă

”Am fost bun la tenis de masă. Am jucat în școală când aveam 11 sau 12 ani. Am renunțat la fotbal pentru trei luni. Mi-am învins toți adversarii din primul meu turneu.

Nu era chiar ceea ce voiam să fac eu. M-am îndrăgostit apoi de fotbal. Dar la vremea respectivă mă distram mai mult în competițiile de tenis de masă”, a mai spus Ozil.

Reclamă

Mesut Ozil a debutat la profesioniști la Schalke, în 2006. Apoi s-a transferat la Werder Bremen în 2008, iar între 2010 și 2013 a evoluat pentru Real Madrid. În respectiva perioadă a jucat în 105 meciuri și a marcat 19 goluri. Din 2013 joacă pentru Arsenal, echipă pentru care a înscris 33 de goluri în 184 de partide.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și