Închide meniul

Constantin Budescu, magician în Arabia Saudită! A dat două pase de geniu, dar colegii au ratat din toate pozițiile

Alexandru Ivan Publicat: 13 martie 2021, 5:26

Constantin Budescu, magician în Arabia Saudită! A dat două pase de geniu, dar colegii au ratat din toate pozițiile

Instagram Damac

Budescu, show în Arabia Saudită

  • Damac - Al-Ettifaq 1-1
  • Constantin Budescu, încă un meci mare

Budescu este vedeta lui Damac. Fostul decar de la Astra ia meciurile pe cont propriu. "Budi" a fost la înălțime și în partida cu Al-Ettifaq. Budescu a avut 57 de atingeri și 61% acuratețea paselor. A creat două faze geniale, dar colegii lui n-au reușit să marcheze. A mai reușit trei driblinguri și a câștigat trei dueluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu, încă un meci mare la Damac

A fost al patrulea meci pentru Constantin Budescu de la transferul la Damac. "Budi" are în cont un assist în Arabia Saudită.

Reclamă

S-a terminat 1-1 între Damac și Al-Ettifaq. Echipa lui Budescu a fost cea care a deschis scorul, încă din minutul 8. Oaspeții au reușit să egaleze la doar un minut de la revenirea de la cabine. 

Damac rămâne pe poziția a 15-a, penultima din Arabia Saudită. Echipa lui Budescu este la șapte puncte de primul loc care asigură salvarea de la retrogradare. 

Reclamă

Gigi Becali, convins că Constantin Budescu va reveni la FCSB

Gigi Becali n-a renunțat la Constantin Budescu. Patronul lui FCSB îl așteaptă pe fostul decar de la Giurgiu la vară.

„Cu Budescu nu am mai vorbit. Am discutat atunci și am stabilit că îl aștept la noi de la vară. El mi-a zis că o să vină. I-am zis să se ducă să facă bani pe la arabi, iar apoi să vină. Sunt convins că o să fie la noi, pentru că Budescu vrea să joace din nou aici”, a spus Gigi Becali.

Budescu a mai evoluat pentru FCSB în sezonul 2017-2018. El a disputat atunci 37 de meciuri în toate competițiile, reușind să înscrie 13 goluri și să ofere 12 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul
Liga 1 • 22 mart., 17:29
Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul. Assist-uri geniale ale lui „Budi” la golurile constănţenilor
Cosmin Contra a primit o suspendare mare şi a fost amendat după ce a făcut scandal în Arabia Saudită
Fotbal extern • 22 mart., 16:33
Cosmin Contra a primit o suspendare mare şi a fost amendat după ce a făcut scandal în Arabia Saudită
Constantin Budescu, dat pe spate de golul senzațional marcat de Maciel în Farul - Oțelul 1-1
Liga 1 • 24 feb., 19:49
Constantin Budescu, dat pe spate de golul senzațional marcat de Maciel în Farul – Oțelul 1-1: „Merită felicitat!”
Constantin Budescu, surprins de soţie în ziua în care a împlinit 35 de ani
Extra • 20 feb., 12:45
FOTO
Constantin Budescu, surprins de soţie în ziua în care a împlinit 35 de ani! Imagini de senzaţie cu Mădălina şi starul Farului
Eroul lui Hagi cu Sepsi, discurs sincer:
Liga 1 • 19 feb., 20:00
„Mă rugam să intre mingea!” Eroul lui Hagi cu Sepsi, discurs sincer: „Nu m-am putut bucura sută la sută!”