Închide meniul

Constantin Gâlcă e OUT de la Vejle! Anunţul e oficial. „Cel mai longeviv antrenor din ultimii 20 de ani”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2021, 13:57

Constantin Gâlcă e OUT de la Vejle! Anunţul e oficial. „Cel mai longeviv antrenor din ultimii 20 de ani

Costel Gâlcă anticipa dezastrul din Silkeborg - FCSB

Costel Gâlcă/ Profimedia

„Constantin Gâlcă și Vejle vor stopa colaborarea la finalul acestui sezon. Constantin Gâlcă este cel mai longeviv antrenor al clubului în ultimii 20 de ani, de la legendarul Ole Fritsen”, se arată pe vejle-boldklub.dk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Gâlcă e OUT de la Vejle. Încă două meciuri la echipă

Gâlcă va mai fi pe bancă la ultimele două meciuri, cu Aalborg și Lyngby, iar echipa mai are încă şanse la primul loc din play-off, care duce la barajul pentru prezenţa în Conference League.

Fostul internaţiona a ajuns la Vejle în primăvara lui 2016, atunci când echipa era aproape de colaps. De altfel, clubul a şi retrogradat, dar Gâlcă rămas pe bancă şi liga secundă, reuşind imediat promovarea.

Costel Gâlcă anunţa în ce condiţii rămâne la Vejle

Săptămâna trecută, Gâlcă susţinea că poate rămâne la Vejle, doar dacă va avea condiţii optimie pentru performanţă. „Deocamdată vor urma niște discuții zilele viitoare. Nu știu cum vor evolua negocierile. Contează ce ne dorim fiecare dintre părți. Îmi doresc să continui, dar în anumite condiții. Vreau mai mult. În ultimii 22 de ani această echipă s-a plimbat între primele două divizii.

Nu trebuie să ne ascundem, vreau jucători ca să facem o echipă mai puternică și să avem un obiectiv îndrăzneț. Nu putem bate pasul pe loc! Nu îmi doresc să plec! Vreau să rămân, dar să avem obiective mai mari, playoff-ul, cupele europene, ceva care să mă motiveze. Intru în al treilea an și nu vreau să mă lupt an de an pentru evitarea retrogradării sau pentru promovare”, a declarat Costel Gâlcă, pentru prosport.ro.

Reclamă

Gică Hagi l-a dorit pe Costel Gâlcă la Viitorul

În vara lui 2020, Costel Gâlcă a fost dorit de Gică Hagi, pe banca Viitorului, dar mutarea nu s-a mai făcut. ”Am citit și noi despre varianta Costel Gâlcă la Viitorul. Nu știm nimic despre această posibilitate. Pot spune sigur doar un singur lucru, că noi tocmai am semnat prelungirea contractului aici, la Vejle.

E mult mai greu să plecăm acum. În primul rând, pentru că nu se face așa ceva, este vorba despre imaginea noastră, de cuvântul nostru, pe care l-am dat celor care conduc clubul Vejle”, a declarat Dumitru Uzunea, secundul lui Gâlcă, la Radio Sport 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și