Închide meniul

Contestat de fanii lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu are parte de susţinerea jucătorilor. "Sunt încântat că voi lucra cu el"

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iulie 2020, 10:58

Contestat de fanii lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu are parte de susţinerea jucătorilor. "Sunt încântat că voi lucra cu el"

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Mircea Lucescu este aşteptat de jucătorii lui Dinamo Kiev

  • Mircea Lucescu nu este pe placul suporterilor
  • Românul a stat 12 ani pe banca lui Şahtior Doneţk

Al doilea cel mai bun marcator al echipei, Benjamin Verbic, este mulţumit de alegerea făcută de patronul echipei. Mijlocaşul care a înscris 11 goluri este încrezător că supremaţia lui Şahtior Doneţk poate fi încheiată chiar de fostul antrenor al "minerilor".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Dinamo Kiev au încredere în Mircea Lucescu

"Nu îl cunosc pe Mircea Lucescu, dar ştiu că a fost 12 ani la Şahtior şi că este unul dintre cei mai buni antrenori în ceea ce priveşte trofeele câştigate. Sunt încântat că voi putea lucra cu un asemenea tehnician. Vom vedea cum va fi la antrenamente, poate demonstra din nou că este un antrenor bun. 

Când am aflat că va veni Lucescu, am fost surprins. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva. Trebuie să acceptăm decizia preşedintelui clubului. Chiar dacă fanii nu sunt de acord. Dacă vom juca bine, totul va fi ok", a reacţionat Benjamin Verbic pentru Football News, citat de football.ua.

Reclamă

Un alt fotbalist al alb-albaştrilor, Georgiy Tsitaishvili, nu înţelege motivul supărării fanilor.

"Vom vedea ce se va întâmpla. Ne aşteptăm ca Mircea Lucescu să ajute echipa să îşi îndeplinească obiectivele. Suporterii au cerut un antrenor străin şi l-au primit. Dacă vom obţine performanţe, lucrurile se vor linişti. Vom asculta ceea ce ne cere Mircea Lucescu şi cred că vom avea rezultate împreună", a completat şi Georgiy Tsitaishvili pentru aceeaşi sursă.

Reclamă

Mircea Lucescu a semnat pe doi ani cu Dinamo Kiev şi va avea un salariu de 3 milioane de euro. "Il Luce" va primi 500.000 de euro în cazul în care va califica echipa în grupele UEFA Champions League. Aceeaşi sumă o va încasa şi în cazul în care aduce titlul la Kiev.

Românul a scris istorie pe banca celor de la Şahtior. A câștigat de 8 ori campionatul, de 6 ori Cupa Ucrainei și de 7 ori Supercupa.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o, după ce antrenorul român a plecat de la Dinamo Kiev.
Fotbal • 26 mart., 18:10
„Cum ai putea câştiga titlul cu acea echipă?!” Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o: „Nu puteam să merg acolo!”
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Liga 1 • 24 mart., 17:24
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu!
Extra • 24 mart., 12:24
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu! Ce a urmat după incident e de povestit nepoţilor!