Închide meniul

Copa America se joacă în Brazilia! Vestea primită de Lionel Messi şi Neymar, cu doar 13 zile înainte de startul competiţiei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 mai 2021, 18:18

Copa America se joacă în Brazilia! Vestea primită de Lionel Messi şi Neymar, cu doar 13 zile înainte de startul competiţiei

profimedia

Copa America se joacă în Brazilia! Anunţ uriaş pentru Lionel Messi şi Neymar

Copa America, ediţia din 2021, va avea loc în Brazilia. Columbia şi Argentina au fost variantele care au picat pe rând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Copa America se joacă în Brazilia

Astăzi, Conmebol, forul care conduce fotbalul sud-american, a anunţat oficial că ţara gazdă, potrivit ESPN.

Copa America ar fi trebuit să aibă loc anul trecut, dar a fost amânată, la fel cum s-a întâmplat cu Euro 2020.

Organizatorii vor avea mari bătăi de cap. Brazilia a fost aleasă ca gazdă cu doar 13 zile înainte de startul competiţiei. Copa America se va disputa în perioada 13 iunie – 10 iulie.

Reclamă

Copa America, aproape să fie suspendată

După ce Columbia a pierdut dreptul de a fi co-organizatoare a Copei America, din cauza situaţiei tensionate din ţară, competiţia nu va avea loc nici în Argentina, din cauza pandemiei de coronavirus, a informat astăzi AFP.

„Conmebol informează că, având în vedere circumstanţele actuale, a decis să suspende organizarea Copei America în Argentina”, se menţionează într-un comunicat al forului sud-american. Conmebol precizează că analizează „oferta altor ţări care şi-au exprimat interesul de a găzdui turneul continental”. Printre opţiunile posibile se numără Chile, după cum a menţionat recent un oficial Conmebol, argentinianul Gonzalo Belloso.

De ce nu au putut fi organizatoare Columbia şi Argentina

Copa America este cea mai importantă competiţie internaţională organizată de Conmebol. Argentina ar fi trebuit să găzduiască Copa America împreună cu Columbia, ţară în care tulburările sociale au dus la pierderea a zeci de vieţi şi au făcut imposibilă organizarea competiţiei.

Reclamă 4 / 0/3

În ceea ce priveşte Argentina, ministrul Sănătăţii, Carla Vizzotti, a avertizat recent despre dificultăţile de a organiza turneul, deoarece ţara de 45 de milioane de locuitori trece prin cea mai critică perioadă a pandemiei, cu peste 41.000 de persoane infectate doar joi. Argentina a depăşit 3,7 milioane de cazuri pozitive şi 77.000 de decese de la începutul stării de urgenţă sanitară.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și