Închide meniul

CORONAVIRUS | Sir Kenny Dalglish a fost externat. Ce a spus legenda lui Liverpool

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 aprilie 2020, 10:20

CORONAVIRUS | Sir Kenny Dalglish a fost externat. Ce a spus legenda lui Liverpool

Alpha Press via Hepta

Kenny Dalglish a fost externat

Antrenorul în vârstă de 69 de ani ajunsese miercuri la spital pentru a trata o infecție, dar a descoperit că a contractat și virusul care a îngrozit întreaga lume. Din fericire pentru el, Sir Kenny Dalglish n-a avut simptome și a fost lăsat să plece acasă, unde va sta în izolare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sir Kenny Dalglish: "Medicii au grijă așa cum trebuie de toată lumea"

Sir Kenny Dalglish a ținut să le transmită și un mesaj britanicilor. Până acum, în Regatul Unit s-au înregistrat peste 78.000 de cazuri de infectare și aproape 10.000 de victime. 

"Poate că oamenii cred că am beneficiat de cel mai bun tratament datorită numelui meu. NHS (n.r. sistemul medical din Marea Britanie) are grijă așa cum trebuie de toată lumea. Suntem norocoși să avem asemenea medici și le urez să ajute țara să învingă pandemia", a declarat Sir Kenny Dalglish pentru Sunday Post. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! Vezi toate știrile
Citește și