Închide meniul

Coşmarul lui Chiricheş! A luat galben în 34 de secunde! Adversarul pe care l-a umplut de sânge a marcat chiar de lângă român

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2021, 14:58

Coşmarul lui Chiricheş! A luat galben în 34 de secunde! Adversarul pe care l-a umplut de sânge a marcat chiar de lângă român

profimediaimages

Vlad Chiricheş l-a accidentat grav pe Juraj Kucka, care s-a răzbunat şi a dat gol

  • Sassuolo - Parma 1-1
  • Chiricheş, galben în 34 de secunde

Vlad Chiricheş a avut un meci de coşmar în Serie A. Căpitanul echipei naţionale a fost titular în meciul dintre Sassuolo şi Parma, terminat la egalitate, 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş a primit cartonaşul galben în 34 de secunde

Chiricheş l-a accidentat grav în chiar primul minut pe atacantul oaspeţilor, Juraj Kucka. Românul l-a lovit cu crampoanele în cap, iar slovacul în vârstă de 33 de ani a reluat jocul cu un bandaj uriaş, după ce a primit îngrijiri medicale mai multe minute.

Reclamă

Chiricheş a văzut cartonaşul galben, după faza petrecută în secunda 34! Kucka s-a răzbunat până la pauză. A marcat cu capul bandajt, chiar de lângă Chiricheş!  Filip Duricic l-a salvat pe Chiricheş şi a stabilit scorul final în ultimul minut.

Doi români pe banca de rezerve la Parma: Valentin Mihăilă şi Reinaldo Radu

Echipa care l-a dorit pe Dennis Man, Parma, a avut pe banca de rezerve doi români: pe Valentin Mihăilă şi pe Reinaldo Radu, vărul portarului Ionuț Radu.

Reclamă

În vârstă de 19 ani, acesta joacă pe postul de fundaș dreapta şi a ajuns la Parma în vara lui 2019. El a fost adus de la juniorii lui Villarreal. 

Vlad Chiricheş l-a enervat pe Cristiano Ronaldo

În urmă cu o săptămână, Vlad Chiricheş a făcut o primă repriză de vis în faţa lui Juventus. El a reuşit să  îl enerveze pe Cristiano Ronaldo cu intervenţiile sale.

Şi atunci, românul a gafat însă la golul de 2-1, marcat de Ramsey, care i-a permis lui Juventus să se desprindă şi să câştige la final cu 3-1.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
Vlad Chiricheș, cerut la echipa națională pentru EURO 2024
Echipa naţională • 24 mart., 9:08
Vlad Chiricheș, cerut la echipa națională pentru EURO 2024: „Valoarea lui e incontestabilă!”
Vlad Chiricheş a revenit! A purtat banderola de căpitan în FCSB - Gloria Buzău
Liga 1 • 23 mart., 15:02
Vlad Chiricheş a revenit! A purtat banderola de căpitan în FCSB – Gloria Buzău. Primele imagini din amicalul de la Berceni
Vlad Chiricheş şi-a dorit să se retragă, dar a fost întors din drum de Alex Chipciu
Liga 1 • 22 mart., 8:30
„Gata, nu mai vreau!” Vlad Chiricheş şi-a dorit să se retragă, dar a fost întors din drum de Alex Chipciu. Ce s-a întâmplat
Vlad Chiricheş, convins că poate prinde lotul României la EURO 2024
Echipa naţională • 21 mart., 20:46
Vlad Chiricheş, convins că poate prinde lotul României la EURO 2024. Cum vrea să îl convingă pe Edi Iordănescu: „Nu mă ascund!”