Închide meniul

Coșmarul trăit de Memphis Depay din cauza lui Jose Mourinho. „Paul Pogba și Zlatan Ibrahimovic mă întrebau de ce nu joc niciodată”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 august 2021, 17:47

Coșmarul trăit de Memphis Depay din cauza lui Jose Mourinho. „Paul Pogba și Zlatan Ibrahimovic mă întrebau de ce nu joc niciodată

Memphis Depay

Profimedia

Memphis Depay s-a transferat la Manchester United când avea doar 21 de ani, pentru 34 de milioane de euro. Memphis făcuse senzație la PSV Eindhoven și venea pe cai mari în Premier League, dar nu s-a adaptat niciodată în Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coșmarul trăit de Memphis Depay din cauza lui Jose Mourinho

După un prim sezon modest, în care nu intrat în grațiile conaționalului Louis van Gaal, Depay a dat pe Old Trafford peste Jose Mourinho, cel venit să-l înlocuiască pe van Gaal.

Dacă Depay a făcut câteva meciuri bune la United în mandatul lui van Gaal, cu Mourinho totul a fost un dezastru. A jucat doar 4 meciuri în Premier League, 3 în Europa League și unul în Cupa Ligii Angliei, fără să contribuie cu un gol sau vreun assist.

„M-am gândit foarte mult la motivul pentru care mi-a mers prost la Manchester United. Primul sezon a trebuit să mă adaptez și nu am jucat bine în comparație cu perioada de la PSV. Am pierdut un pic de încredere și am pierdut încrederea lui Van Gaal și a personalului său. Mi-a fost greu.

În sezonul următor am simțit că am mai multă experiență, dar au schimbat antrenorul. A venit Jose Mourinho. M-am luptat să îmi fac loc în echipă, dar cred că ideea de a-mi oferi o șansă nu a fost niciodată în calculele lui. Nu mi-a dat niciodată vreo șansă. Niciodată.

Reclamă

Am fost în biroul lui, dar asta nu a schimbat nimic. A fost o perioadă foarte dificilă, am simțit că mă antrenez bine”, a povestit Depay pentru El Periodico, citat de Daily Mail.

Memphis Depay: „Zlatan și Pogba nu înțelegeau de ce nu joc”

Nici colegii lui Depay de la United nu înțelegeau de ce olandezul nu primește niciodată minute.

„Paul Pogba și Zlatan mi-au spus: ‘De ce nu joci niciodată?’ Pentru mine asta a fost confirmarea că nu am nicio șansă. Și mi-am dat seama că nu vreau să fiu la club mare fără să joc.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-am dat seama că trebuie să o iau de la capăt și să le arăt tuturor că aș putea fi unul dintre cei mai buni. Am avut un contract lung, de cinci ani, și un salariu bun, dar nu m-am simțit confortabil. Așa că am plecat și a fost cea mai bună decizie pe care aș fi putut să o iau”, a mai spus Depay.

Olandezul a plecat de la United în ianuarie 2017, când semnat cu Olympique Lyon. În Ligue 1, Depay s-a transformat rapid într-unul dintre cei mai buni jucători din campionat.

A părăsi-o pe Lyon în această vară, după 178 de meciuri și 76 de goluri în tricoul franzilor, și s-a alăturat Barcelonei, acolo unde are misiunea de a face uitată plecarea lui Lionel Messi.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și