Închide meniul

Cosmin Contra a primit o suspendare mare şi a fost amendat după ce a făcut scandal în Arabia Saudită

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 martie 2024, 16:33

Cosmin Contra a primit o suspendare mare şi a fost amendat după ce a făcut scandal în Arabia Saudită

Cosmin Contra a primit o suspendare mare şi a fost amendat după ce a făcut scandal în Arabia Saudită

Cosmin Contra/hepta

Cosmin Contra a primit o suspendare mare şi a fost amendat după ce a făcut scandal în Arabia Saudită, la finalul partidei pe care Damac a pierdut-o cu Al Hilal, scor 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul român şi-a ieşit din minţi şi a spus că arbitrajul a fost o „ruşine”. Comisia de Disciplină din Arabia Saudită a decis să îl suspende pe antrenorul român 4 etape.

Cosmin Contra a primit o suspendare mare şi a fost amendat după ce a făcut scandal în Arabia Saudită

Mai mult, Cosmin Contra trebuie să plătească şi o amendă de aproximativ 10 mii de dolari. Oficialii din Arabia Saudită au luat această decizie după declaraţiile dure date de Cosmin Contra după meciul pierdut în faţa celor de la Al Hilal.

”În primul rând, o felicit pe Al-Hilal pentru cea de-a 29-a victorie consecutivă. A fost o rușine de arbitraj. Ar fi trebuit să avem un penalty, iar Saud Abdulhamid ar fi trebuit eliminat.

Este rușinos. Greșelile arbitrilor ne costă meciul. Al-Hilal a cheltuit mulți bani pe transferuri și nu are nevoie de ajutorul arbitrilor. Damac a fost tratată nedrept și a meritat mai mult.

Reclamă

Prefer arbitrii locali. Dați-mi voie să o spun public. Mi-a ajuns să aduceți arbitri care strică jocurile”, a declarat Cosmin Contra după meciul cu Al Hilal.

Cosmin Contra visează să revină în La Liga

Cosmin Contra visează să revină în La Liga, după ce a antrenat-o pe Getafe în perioada 2014-2015. Antrenorul celor de la Damac a dezvăluit că ar putea face față la orice echipă din campionatul Spaniei.

Cosmin Contra o antrenează pe Damac, echipă din prima ligă din Arabia Saudită, din luna martie a anului trecut. Cosmin Contra a declarat că este foarte greu să fii în atenția echipelor din campionatele de top din Europa, deoarece mulți tehnicieni se luptă pentru banca tehnică a unei echipe dintr-un campionat pentru La Liga.

Reclamă 4 / 0/3

„E foarte greu să intru în circuit pentru că sunt mulți antrenori și puține echipe, însă cred că merit o nouă șansă pentru ceea ce am reușit la Getafe la momentul respectiv. Tot ce pot să sper este că într-o zi voi avea din nou ocazia de a demonstra.

Eu am ajuns la Getafe cu puțină experiență. Dacă nu primești oportunități, nu ai cum să demonstrezi. Lucrez în alte părți, însă cu mai puține resurse.

Nu vreau să mă laud eu, vorbesc rezultatele. Îmi cunosc potențialul și știu că m-aș putea descurca la orice echipă din Spania”, a declarat Cosmin Contra, conform relevo.com.

De-a lungul carierei, Cosmin Contra le-a antrenat pe Poli Timișoara, Getafe, Petrolul, Guanghzou, Dinamo, Fuenlabrada, Alcorcon, echipa națională, Al-Ittihad și în prezent o antrenează pe Damac.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și