Închide meniul

Cosmin Contra a vorbit pentru Mundo Deportivo despre AC Milan – Atletico. A jucat pentru ambii granzi ai Europei. Ce a spus despre Simeone şi Griezmann!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 septembrie 2021, 14:59

Cosmin Contra a vorbit pentru Mundo Deportivo despre AC Milan – Atletico. A jucat pentru ambii granzi ai Europei. Ce a spus despre Simeone şi Griezmann!

Cosmin Contra, nerăbdător să vadă AC Milan - Atletico

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Este un meci cu o miză uriaşă, mai ales după ceea ce s-a întâmplat în prima etapă. Atletico a remizat alb cu FC Porto, în timp ce rossonerii au pierdut pe Anfield, cu Liverpool, scor 2-3. Madrilenii tocmai au cedat şi în La Liga, cu Alaves, o altă echipă în tricoul căreia a juca Contra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra, înainte de AC Milan – Atletico Madrid: „Va fi un meci foarte interesant!”

După remiza cu FC Porto, Atletico nu îşi permite să piardă. Este un meci foarte important şi, după o înfrângere cum a fost cea de sâmbătă, jucătorii trebuie să răspundă mult mai bine. Nu îşi permit să piardă două meciuri la rând. Echipa va găsit răspunsul aşteptat, va fi un meci foarte interesant.

Cholo a studiat-o bine pe AC Milan, ştie care sunt punctele forte şi cele slabe, cum să iasă din presiunea adversarilor, cum să se descurce pe atacurile poziţionale şi cum să se apare. Atletico are şanse să câştige.

Dacă Simeone l-a făcut să performeze atât de mulţi ani, atunci va reuşi şi acum (n.r. despre probleme de adaptare ale lui Antoine Grizmann). A venit în ultima zi de mercato şi, chiar dacă ştie bine clubul şi cum lucrează staff-ul, nu îi va fi uşor. La Barcelona se lucra într-un mod diferit, dar nu va mai trece mult până când va răspunde la cerinţele lui Cholo„, a declarat Cosmin Contra pentru mundodeportivo.com.

Cosmin Contra, pregătit să revină în Spania

„Guriţă” a fost întrebat şi despre momentul în care va reveni în fotbalul spaniol.

Reclamă

Sper că se va întâmpla curânt. Getafe a trăit o experienţă exztraordinară. În primul sezon am reuşit să salvăm echipa, iar în al doilea am fost acolo până în decembrie, câdn au ajuns la club bani buni pentru club. Mi-ar plăcea să am şi o altă experinţă în Spania, nu este uşor, dar merit să primesc o oportunitate pentru că am făcut treabă bună.

Pentru moment sunt concentrat pe ceea ce se întâmplă la Al-Ittihad, vrem să fim campioni după o pauză de 12 ani. A trecut mult timp, iar cerinţele sunt mari. E o presiune mai mare când te lupţi pentru titlu, decât atunci când încerci să eviţi retrogradarea„, a mai spus Contra.

Getafe a antrenat trei echipe din Spania. Le-a pregătit pe Fuenlabrada, Getafe şi Alcorcon.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • AC Milan – Atletico, în grupa B din Champions League
  • Ce a declarat Cosmin Contra înaintea disputei de pe San Siro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și