Închide meniul
Foto

Cosmin Olăroiu a cucerit Supercupa Emiratelor Arabe Unite cu Al-Sharjah!

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 25 februarie 2023, 22:14

Cosmin Olăroiu a cucerit Supercupa Emiratelor Arabe Unite cu Al-Sharjah!

Cosmin Olăroiu a cucerit Supercupa Emiratelor Arabe Unite cu Al-Sharjah

Cosmin Olăroiu / Profimedia

Cosmin Olăroiu a cucerit Supercupa Emiratelor Arabe Unite cu Al-Sharjah! Tehnicianul român bifează, astfel, al 16-lea trofeu câștigat în fotbalul din Golf. Al-Sharjah l-a instalat pe Cosmin Olăroiu, pe postul de antrenor principal, în toamna lui 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Supercupa Emiratelor Arabe Unite, Al-Sharjah a învins-o pe Al-Ain, cu scorul de 1-0, grație autogolului marcat de Kodjo Laba.

Cosmin Olăroiu a cucerit Supercupa Emiratelor Arabe Unite cu Al-Sharjah

Cosmin Olăroiu a cucerit Supercupa Emiratelor Arabe Unite, alături de Al-Sharjah, după ce a învins-o pe Al-Ain. Soarta meciului a fost decisă de autogolul marcat de Kodjo Laba, în minutul 29.

Al-Sharjah nu o duce rău nici în campionat. Trupa lui Cosmin Olăroiu se află pe locul 5 din primul eșalon, cu 34 de puncte obținute, la două puncte în spatele liderului Al-Ahli.

Cosmin Olăroiu a fost eliminat de arbitrul finalei Cupei Mondiale

În prelungirile partidei, Cosmin Oăroiu a fost eliminat de „centralul” Szymon Marciniak, din cauza protestelor.

Reclamă

Szymon Marciniak este arbitrul care a condus finala Argentina – Franța, 3-3 (4-2 d.l.d.), de la Campionatul Mondial 2022.

Marian Iancu, insinuări incredibile la adresa lui Cosmin Olăroiu

Zilele trecute, Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timişoara, a făcut insinuări incredibile la adresa lui Cosmin Olăroiu. Iancu a spus că motivul care a dus la depărţirea de Olăroiu a fost că acesta era „prieten prea bun” cu Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. Ați intuit că Olăroiu va ajunge un mare antrenor?) Era mare antrenor. Era o echipă, locul 2, oricum dacă rămâneau, terminau locul 1 sau locul 2. Olăroiu a fost, înainte să vină la Timișoara, după și până în ziua de azi, un antrenor fantastic. Un antrenor foarte, foarte bun. Prieten, poate mult prea prieten, cu domnul Gigi Becali. Și aici ne-am despărțit noi.

Era un competitor, un om pe care mai mult îl respect acum, după perioada de penitenciar, pentru că a fost un om care, odată venit în libertate, nu a ezitat să spună lucrurilor pe nume, ce e rău în special în penitenciar și acolo unde legea nu e respectată pentru a apăra demnitatea unui om care a ajuns din nefericire deținut și îl respect pentru lucrul ăsta, îl voi respecta întotdeauna și i-am spus-o și la telefon după ce am ieșit.

Dar, când ne întâlneam în campionat, știți bine… Să știți că în 7 ani de zile am palmares pozitiv cu Steaua (FCSB), cu Dinamo, cu Rapid și cu CFR Cluj. Timișoara, timp de 6 ani, a avut palmares pozitiv cu toate echipele galonate ai ultimilor ani”, a spus Marian Iancu, pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și