Închide meniul

Marian Iancu, insinuări incredibile la adresa lui Cosmin Olăroiu: „Era prea mult prieten cu Gigi Becali! Aici ne-am despărţit noi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 februarie 2023, 10:19

Reclamă
Marian Iancu, insinuări incredibile la adresa lui Cosmin Olăroiu: „Era prea mult prieten cu Gigi Becali! Aici ne-am despărţit noi!

Marian Iancu a fost patronul celor de la Poli Timişoara

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timişoara, a făcut insinuări incredibile la adresa lui Cosmin Olăroiu. Iancu a spus că motivul care a dus la depărţirea de Olăroiu a fost că acesta era „prieten prea bun” cu Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2005, Cosmin Olăroiu era antrenor la Poli AEK Timişoara. În ultma etapă a acelui sezon, echipa patronată de Gigi Becali învingea Timişoara în ultima etapă şi câştiga titlul. Tot în acel an calendaristic, Olăroiu pleca de la Timişoara şi ajungea chiar la echipa lui Becali.

Marian Iancu a spus că Olăroiu era un antrenor foarte bun şi la acel moment, însă prietenia cu Gigi Becali i-a afectat cariera de la Timişoara.

Marian Iancu, insinuări incredibile la adresa lui Cosmin Olăroiu

(n.r. Ați intuit că Olăroiu va ajunge un mare antrenor?) Era mare antrenor. Era o echipă, locul 2, oricum dacă rămâneau, terminau locul 1 sau locul 2. Olăroiu a fost, înainte să vină la Timișoara, după și până în ziua de azi, un antrenor fantastic. Un antrenor foarte, foarte bun. Prieten, poate mult prea prieten, cu domnul Gigi Becali. Și aici ne-am despărțit noi.

Era un competitor, un om pe care mai mult îl respect acum, după perioada de penitenciar, pentru că a fost un om care, odată venit în libertate, nu a ezitat să spună lucrurilor pe nume, ce e rău în special în penitenciar și acolo unde legea nu e respectată pentru a apăra demnitatea unui om care a ajuns din nefericire deținut și îl respect pentru lucrul ăsta, îl voi respecta întotdeauna și i-am spus-o și la telefon după ce am ieșit.

Reclamă

Dar, când ne întâlneam în campionat, știți bine… Să știți că în 7 ani de zile am palmares pozitiv cu Steaua (FCSB), cu Dinamo, cu Rapid și cu CFR Cluj. Timișoara, timp de 6 ani, a avut palmares pozitiv cu toate echipele galonate ai ultimilor ani”, a spus Marian Iancu la gsp.ro, la „Prietenii lui Ovidiu”.

Marian Iancu, pregătit să revină în fotbalul românesc

Marian Iancu este pregătit să revină în fotbalul românesc. Fostul patron de la Poli Timișoara a petrecut 8 ani în închisoare, însă este dispus să investească din nou în „sportul rege”.

Omul de afaceri a primit o condamnare de 12 ani la închisoare, în 2014, pentru evaziune fiscală şi spălare de bani în dosarul „RAFO”. Un an mai târziu, Marian Iancu a mai primit o condamnare pentru înşelăciune şi spălare de bani.

Reclamă 4 / 0/3

În total, trebuia să petreacă 14 ani în spatele gratiilor, însă Judecătoria Sectorului 4 din Bucureşti a decis ca omul de afaceri să fie eliberat condiţionat, cu 6 ani înainte de termen.

Marian Iancu a trecut peste acea perioadă și este gata să atace din nou în fotbalul românesc. Anunțul a fost făcut de Rică Răducanu, fostul mare portar al Rapidului.

„Am înțeles că Iancu atacă. Nu e zvon, sunt la zi, sunt și eu la zi cu informațiile astea. Vrea să vină ori la Timișoara, ori la Rapid. Pentru că mai are bani, așa a zis.

Cine mai refuză azi banii? Dar să nu vă surprindă. Este totul posibil, stați liniștiți”, a spus Rică Răducanu pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și