Închide meniul

Cosmin Olăroiu, aproape de o revenire spectaculoasă! "Este alegerea perfectă"

Antena Sport Publicat: 6 iunie 2020, 15:52

Reclamă
Cosmin Olăroiu, aproape de o revenire spectaculoasă! "Este alegerea perfectă"

ImagineChina / Stringer via Hepta

Cosmin Olăroiu ar putea conduce Emiratele Arabe Unite

Tehnicianul negociază cu Federaţia din Emiratele Unite preluarea echipei naţionale, pe care ar urma să o calificare la Campionatul Mondial din 2022. El câştigă anual 7 milioane de dolari de la Jiangsu Suning.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Olăroiu este alegerea perfectă pentru echipa naţională. Chiar dacă nu are o mare reputaţie, antrenorul român cunoaşte foarte bine fotbalul din Orientul Mijlociu", spun jurnaliştii din Emirate.

Laurenţiu Reghecampf: "Este normal ca numele lui să fie peste tot"

Laurenţiu Reghecampf nu s-a ferit să folosească cuvinte mari faţă de Cosmin Olăroiu, unul dintre românii care au avut mare succes în zona Golfului. 

”Normal că ştiu, dar este normal. În momentul în care ai antrenat 10-12 ani în ţările arabe şi ai câştigat peste 14-15 trofee aşa cum a făcut Oli, este normal ca numele lui să fie peste tot şi asta se va mai întâmpla şi în următorii 10 ani.

În momentul în care va apărea o echipă importantă pe care o poate antrena Oli, cu siguranţă numele lui va fi acolo pentru că a avut rezultate” a declarat Laurențiu Reghecampf, citat de Telekom. 

Reclamă
Reclamă 4

Olăroiu a cucerit nu mai puțin de cinci titluri în Arabia Saudită, cu Al Hilal, Al Ain și Al Ahli. Românul a fost pentru o scurtă vreme și selecționerul Arabiei Saudite.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:46

„Ar fi o greşeală dacă am face asta!” Un titular din naţionala Slovaciei, mesaj vehement înaintea meciului cu România

10:04

Marius Ştefănescu a răspuns acuzaţiilor făcute de Dan Şucu. I-a dat replica după transferul la FCSB: „Răutăţi! E urât!”

9:33

Brazilia – Costa Rica 0-0. Debut ratat de Selecao la Copa America

9:27

Luciano Spalletti, după ce Italia a egalat Croaţia în al optulea minut al prelungirilor: „Am meritat calificarea”

8:51

Gigi Becali i-a dat de gol pe şefii FRF! Ce primă au primit tricolorii la EURO 2024: „Atât a luat fiecare jucător!”

8:40

Gest incredibil făcut de slovaci înainte de meciul decisiv cu România: au chemat bucătarul la conferinţa de presă

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și