Închide meniul

Cosmin Olăroiu, țeapă uriașă în China! „FIFA nici măcar nu e interesată!” Dezvăluiri uluitoare despre situația de la Jiangsu: „Am angajat un bucătar şi ne-am plătit singuri mâncarea”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 mai 2021, 17:38

Cosmin Olăroiu, țeapă uriașă în China! „FIFA nici măcar nu e interesată! Dezvăluiri uluitoare despre situația de la Jiangsu: „Am angajat un bucătar şi ne-am plătit singuri mâncarea

profimediaimages.ro

Cosmin Olăroiu, țeapă uriașă în China

Cosmin Olăroiu, țeapă uriașă în China. Antrenorul român a reușit o performanță fără precedent la Jiangsu Suning, câștigând singurul titlu de campioană din istoria clubului. Din păcate pentru „Oli”, totul a fost în zadar. Jiangsu Suning a fost dizolvată la scurt timp după cucerirea titlului, iar Olăroiu nu și-a primit banii promiși de la chinezi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Olăroiu, țeapă uriașă în China: „FIFA nu e interesată!”

Olăroiu și-a căutat dreptatea la FIFA, însă răspunsul primit de la forul internațional l-a lăsat mască. Potrivit dezvăluirilor românului, FIFA a refuzat să se adreseze problemei.

„Am trăit o mare minicună, aşa se numeşte. Ai câştigat, după care totul s-a năruit. Muncești un an și nu te plătesc…

Am mers la FIFA, pe ei nu îi interesează foarte mult şi au zis că nu au jurisdicţie pentru că nu mai e echipă afiliată la FIFA. Dar când noi aveam drepturile de luat de la ei, erau echipă afiliată FIFA”, a spus Cosmis Olăroiu, la Digi Sport.

Olăroiu este în prezent liber de contract după dizolvarea celor de la Jiangsu Suning. Românul avea un salariu de 7 milioane de dolari pe an și un bonus de titlu în valoare de 3 milioane de dolari. „Oli” n-a văzut niciun ban din partea chinezilor.

Reclamă

Cosmin Olăroiu: „Am angajat un bucătar şi ne-am plătit singuri mâncarea”

„Oli” a dezvăluit că situația era una dramatică la Jiangsu Suning. Pe lângă faptul că erau neplătiți, oamenii de la echipă erau ținuți pe „burta goală” la propriu. Olăroiu și jucătorii și-au angajat un bucătar din propriul buzunar.

„Măcar puteau să ne dea banii pe mâncarea pe care am plătit-o noi. Vă daţi seama dacă la echipa campioană a Chinei noi ne-am plătit mâncarea?! Noi şi jucătorii străini stând închişi acolo am angajat un bucătar şi ne-am plătit mâncarea. Nici măcar nu i-a interesat lucrul ăsta. Nu mă aşteptam!

E o mare pată pentru fotbalul chinez ce au făcut ei. Acolo lumea e preocupată de creşterea fotbalului, de creşterea nivelului. Se fac investiţii foarte mari, preocupare e foarte mare. Şi vine o companie ca Suning care şterge totul într-un minut”, a dezvăluit Cosmin Olăroiu.

Reclamă 4 / 0/3

Jiangsu era deținută de miliardarul Zhang Jidong, președintele grupului Suning. Acesta este acționarul și gigantului italian Inter Milano. Cosmin Olăroiu era antrenorul lui Jiangsu din martie 2018, când l-a înlocuit pe marele Fabio Capello.

Alex Teixeria sau Joao Miranda erau numai câteva din vedetele lui Jiangsu. Patronii au refuzat pur și simplu să mai finanțeze echipa. La Inter, Zhang Jidong aruncă cu milioane. Numai Romelu Lukaku a costat 74 de milioane de euro!

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și