Închide meniul

Cota lui Ianis Hagi, în cădere liberă. Cât valorează acum jucătorul lui Rangers

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 aprilie 2020, 16:55

Cota lui Ianis Hagi, în cădere liberă. Cât valorează acum jucătorul lui Rangers

Zuma Press / AFP7 via Hepta

Ianis Hagi, cotă în scădere

În lună decembrie, același site îl cota la 6 milioane de euro. Astfel, în doar câteva luni, cota internaționalului român a scăzut cu 25%. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis nu este singurul jucător a cărui cotă a scăzut vertiginos. În total, Transfermarkt anunță scăderi de până la 9 miliarde de euro din cotele de piață ale fotbaliștilor. 

Ianis Hagi, dorit de Lazio

Chiar dacă a marcat 3 goluri și a dat și două assist-uri pentru Rangers, scoțienii nu vor să plătească 5 milioane de euro pentru a activa clauza de cumpărare a jucătorului împrumutat de la Genk.

Un club mare din Italia este însă interesat de Hagi. Lazio e pregătită să îl cumpere pe românul care a mai evoluat pentru Fiorentina, dar Genk i-a stabilit un preț ”piperat„, 12 milioane de euro. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și