Închide meniul

Cristi Chivu a calificat Inter U19 în primăvara europeană! O nouă performanţă importantă a antrenorului român

Alex Masgras Publicat: 12 decembrie 2023, 21:21

Reclamă
Cristi Chivu a calificat Inter U19 în primăvara europeană! O nouă performanţă importantă a antrenorului român

Cristi Chivu a calificat Inter U19 în primăvara europeană

Cristi Chivu, în timpul meciului Inter U19 - Real Sociedad U19 din UEFA Youth League / Profimedia

Cristi Chivu a calificat Inter U19 în primăvara europeană! În ultimul meci din faza grupelor UEFA Youth League, Inter U19 a câştigat cu 1-0 duelul de pe teren propriu cu Real Sociedad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, italienii încheie pe locul al doilea faza grupelor, în spatele liderului Salzburg, care a încheiat grupa fără victorie.

Cristi Chivu a calificat Inter U19 în primăvara europeană!

Cristi Chivu continuă să facă o treabă foarte bună la Inter Primavera. Echipa de U19 a finalistei UEFA Champions League din sezonul trecut a obţinut calificarea în primăvara europeană UEFA Youth League.

În ultimul meci din faza grupelor, echipa lui Cristi Chivu a obţinut o victorie la limită în faţa celor de la Real Sociedad, scor 1-0. Italienii au primit o mână de ajutor şi din partea celor de la Salzburg, care au învins Benfica cu 4-2, astfel încât Inter a încheiat pe locul secund grupa, cu 7 puncte. Benfica s-a clasat pe locul 3, cu 6 puncte, în timp ce Real Sociedad a adunat 4 puncte.

Aceasta a fost şi prima victorie a echipei lui Cristi Chivu, care terminase la eglaitate în 4 meciuri şi pierduse o partidă, în primele 5 etape.

Reclamă

În ciuda victoriei, jucătorii lui Cristi Chivu au avut mari emoţii. Partida dintre Salzburg şi Benfica s-a jucat după meciul Inter – Real Sociedad, astfel încât au urmărit cu sufletul la gură evoluţia scorului din cealaltă partidă.

Inter Primavera, pe primul loc în întrecerea internă

Pentru că a încheiat grupa pe locul al doilea, echipa lui Cristi Chivu nu s-a calificat direct în optimile de finală, fiind nevoită să joace încă un tur în faza eliminatorie, cu o echipă care vine de pe ruta campioanelor. Printre posibilele adversare ale lui Inter U19 se numără echipe precum AZ Alkmaar, Basel, Mainz, Nantes sau Partizan Belgrad.

Reclamă 4 / 0/3

În campionat, echipa pregătită de Cristi Chivu se află pe primul loc. Cu toate acestea, în ultimele patru partide, Inter Primavera a încheiat la egalitate. Formaţia fostului căpitan al naţionalei României este pe primul loc, cu 26 de puncte, având şi cel mai bun golaveraj.

Pentru Inter Primavera urmează un meci extrem de important în campionat. Pe 17 decembrie, formaţia lui Chivu va juca derby-ul cu AC Milan, ocupanta locului secund, care se află la un singur punct în spatele lui Inter.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și