Închide meniul

Cristi Chivu a obținut un nou succes în UEFA Youth League! Inter Primavera a învins-o pe Sheriff Tiraspol și e liderul grupei

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 octombrie 2021, 16:58

Cristi Chivu a obținut un nou succes în UEFA Youth League! Inter Primavera a învins-o pe Sheriff Tiraspol și e liderul grupei

Victorie uriaşă pentru Cristi Chivu

Profimediaimages

Cristi Chivu a obținut un nou succes în UEFA Youth League

Inter U19 a câștigat confruntarea cu Sheriff Tiraspol din UEFA Youth League. Echipa pregătită de Cristi Chivu a învins cu 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o primă repriză fără goluri, Cesare Casadei a deschis scorul, din pasa lui Franco Carboni, în minutul 50. Hoti Andi a majorat avantajul echipei sale, în minutul 66. Dumitru Pogreban a închis tabela, în minutul 83.

În urma acestui rezultat, Inter U19 ocupă primul loc în grupa D in Youth League. Echipa lui Cristivu Chivu are 7 puncte. De cealaltă parte, Sheriff Tiraspol se află pe ultimul loc, fără niciun punct.

Cristian Chivu e antrenorul lui Inter U19 din această vară

Cristian Chivu a devenit antrenorul echipei Under 19 a lui Inter Milano în această vară. În vârstă de 40 de ani, Cristi Chivu a devenit antrenor în 2018 când a preluat grupa de juniori sub 14 ani a lui Inter Milano.

Fostul campion al Europei a trecut la grupa Under 17 în sezonul următor, iar din 2020 i-a pregătit pe jucătorii Under 17 ai nerazzurrilor. Acum, fostul căpitan al naţionalei României a început treaba la Inter Primavera.

Reclamă

„Mă simt cel mai bine pe terenul de fotbal, acolo simt adrenalina, simt cum îmi curge sângele prin vene. Mereu încerc să-i învăț pe băieții mei care sunt valorile de bază. Am început cu U14, am continuat cu U17, U18, iar acum încep un drum foarte promițător cu Primavera. În fiecare an încerc să implementez ceva nou, țelul meu este să-i țin pe acești tineri conectați. Eu le predau fotbalul, așa am crescut și eu în cariera mea de jucător, în fiecare zi învățam câte ceva. Nu vreau să intrăm într-o rutină, trebuie să știi să gestionezi tot felul de situații în fotbal.

Băieții mă impresionează în fiecare zi. Eu încerc să le transmit valorile corecte, dar în același timp învăț multe lucruri de la ei. Tot ce am câștigat în carieră am câștigat prin muncă și prin modestie. Aceste lucruri nu se schimbă atunci când se termină cariera de jucător. Am furat meserie de la fiecare antrenor pe care l-am avut, dar și tatăl meu m-a învățat multe lucruri. Pasiunea pentru fotbal am primit-o de la tatăl meu„, a spus Cristi Chivu, într-un interviu acordat recent pentru Inter TV.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cristi Chivu a obținut un nou succes în UEFA Youth League
  • Inter Primavera – Sheriff Tiraspol 2-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și