Închide meniul

Cristi Chivu, dezvăluiri despre accidentarea care i-a pus viața în pericol: "Nu puteam să îmi mai mișc brațul stâng, era paralizat"

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 aprilie 2020, 14:29

Cristi Chivu, dezvăluiri despre accidentarea care i-a pus viața în pericol: "Nu puteam să îmi mai mișc brațul stâng, era paralizat"

Profimediaimages

Cristian Chivu, amintiri despre accidentarea din 2010

  • Cristian Chivu s-a accidentat grav în 2010
  • A fost operat la cap și are o cicatrice uriașă
  • În acel sezon, a ajutat-o pe Inter să câștige Liga Campionilor

Au fost momente de groază prezentate de cel care, în prezent, este antrenor la echipa sub 17 ani al nerazzurrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Chivu și accidentarea horror suferită în urmă cu un deceniu

"Nu puteam să îmi mai mișc brațul stâng, era paralizat. Nu mi-am pierdut cunoștința în niciun moment. În momentul în care mă puneau pe targă și mă scoteau de pe teren, mintea mea încă funcționa, în ciuda loviturii cumplite.

În jurul meu erau atât de mulți oameni: coechipieri, medici, asistente, un stadion întreg mă privea. Am avut un prim gând apăsător, pentru soția, fiica și familia mea. Și nu puteam să le comunic altfel, în timp ce se uitau la televizor, decât prin a ridica celălalt braț", așa și-a început Chivu scrisoarea adresată suporterilor lui Inter.

Reclamă

Primul lucru pe care l-a făcut, la spital, a fost să afle cât s-a terminat acel meci. Imediat după a fost supus unei intervenții chirurgicală și au urmat trei săptămâni în care a stat internat. Jose Mourinho i-a dat curaj și i-a grăbit revenirea pe teren.

"Cu siguranță nu mă așteptam să revin în formula de start la 77 de zile după ceea ce s-a întâmplat la Verona. Totuși, Jose mă tenta de ceva timp. De exemplu m-a întrebat dacă vreau să merg la Londra, pentru meciul cu Chelsea. Era modul în care mă convingea să revin", a dezvăluit cel care a fost, în 50 de meciuri, căpitan al naționalei tricolore.

Reclamă

Inter a eliminat-o pe Chelsea în optimile Champions League și a ajuns, în cele din urmă, să câștige trofeul. Chivu a fost titular în finala cu Bayern și a jucat cu cască de protecție.

Atunci a fost singura dată când am mai dat-o jos. Am aruncat-o în trofeul Ligii. Alături de ea, am pus acolo tot ce am mai avut: frică, îndoieli și sacrificii. Totul a culminat cu îndeplinirea celui mai mare vis pe care l-am avut!

În încheiere, Cristi Chivu le-a transmis un mesaj juniorilor pe care îi antrenează la Inter. "Timpul nu așteaptă pe nimeni. Trebuie să fiți mereu pregătiți la maximum. Eu am reușit, înarmat cu acea cască de cauciuc!"

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou
FIGHT • 9 mart., 10:16
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou, cu 16.000 de fani în tribune
Cristi Chivu, mesaj după ce Radu Drăguşin n-a prins echipa la Tottenham
Premier League • 22 feb., 8:22
Cristi Chivu, mesaj după ce Radu Drăguşin n-a prins echipa la Tottenham: „Am stat două luni la Ajax”
Victor Becali a făcut anunţul! Ce se întâmplă de fapt cu Dennis Man
AntenaPLAY • 21 feb., 13:51
Ce se întâmplă de fapt cu Dennis Man! Victor Becali a făcut anunţul