Închide meniul

Cristi Chivu, dezvăluiri despre regretul carierei: „E o rană adâncă ce va rămâne mereu în inima mea!”

Viviana Moraru Publicat: 1 august 2023, 17:48

Reclamă
Cristi Chivu, dezvăluiri despre regretul carierei: „E o rană adâncă ce va rămâne mereu în inima mea!

Cristi Chivu, despre regretul carierei

Cristi Chivu, în timpul unui meci/ Profimedia

Cristi Chivu a oferit declaraţii despre regretul carierei. Fostul fundaş a fost aproape de semifinala UEFA Champions League, alături de Ajax, şi susţine că „dubla” din sferturi cu AC Milan îi va rămâne mereu în minte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Chivu a evoluat la Ajax în perioada 1999-2003, fiind transferat de „lăncieri” de la Universitatea Craiova în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro.

Cristi Chivu, despre regretul carierei

În ultimul său sezon la Ajax, Cristi Chivu ajungea alături de „lăncieri” până în sferturile UEFA Champions League. Fostul fundaş susţine că echipa din care făcea parte la momentul respectiv, antrenată de Ronald Koeman, era foarte tânără, însă a avut un parcurs formidabil în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa.

Ajax era eliminată în sferturi de AC Milan, după un gol marcat de italieni în ultimul minut al returului. Cristi Chivu susţine că încă nu a putut depăşi acest moment, fiind unul dintre regretele carierei sale de jucător.

„O echipă senzațională care, deși era tânără, aproape a ajuns în semifinala Champions League. Sunt puține momente din cariera mea în care mă uit în spate și spun: ‘la dracu’, iar acesta este unul dintre ele. Este o rană adâncă ce va rămâne mereu în inima mea, în creier, oriunde, e teribil, am fost atât de aproape.

Reclamă

În același timp ești mândru de asta, dar e multă dezamăgire pentru că am fost extrem de aproape să ajungem în semifinală. Pentru majoritatea dintre noi era prima dată când jucam la nivelul acela. Eram ambițioși, aveam echipă bună, cu multă calitate, dar nu știam cum ar trebui să reacționăm sub presiune”, a declarat Cristi Chivu, într-un videoclip postat de Ajax pe contul oficial.

Cristi Chivu continuă la Inter Primavera! Anunţul oficial al milanezilor

Cristi Chivu continuă la Inter Primavera! Fostul căpitan al naţionalei României a semnat un nou contract şi va antrena formaţia U19 a clubului milanez până în iunie 2024.

Chivu a decis să continue la Inter Primavera, după ce acesta a fost pe lista unor formaţii din Serie B precum Ascoli sau Spal, dar şi pe lista Rapidului, după despărţirea de Adrian Mutu. De asemenea, Cristi Chivu ar fi fost luat în considerare şi de Federaţia Română de Fotbal în ceea ce priveşte reprezentativa U21 a României.

Reclamă 4 / 0/3

„Inter și Cristian Chivu continuă împreună. Antrenorul de la Primavera și-a prelungit contractul până în 2024. FC Internazionale Milano este încântată să facă acest anunț. Antrenorul care a câștigat Scudetto alături de Nerazzurri U19 în 2022 va conduce echipa pentru al treilea sezon consecutiv”, se arată în comunicatul de pe inter.it.

În sezonul 2021/22, Inter Primavera a reuşit să câştige campionatul, dar a ratat calificarea în play-off-ul sezonului recent încheiat. În ciuda acestei ratări, munca lui Chivu a fost apreciată, mai ales că Simone Inzaghi a decis să îi aducă la echipa mare pe Zanotti, Fontanarosa şi Carboni, jucători care ar fi putut face diferenţa la Primavera.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și