Închide meniul

Cristiano Ronaldo a dat marea lovitură! Şi-a îndeplinit visul. Ce număr va purta la Manchester United

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 septembrie 2021, 22:54

Cristiano Ronaldo a dat marea lovitură! Şi-a îndeplinit visul. Ce număr va purta la Manchester United

Manchester United

Cristiano Ronaldo e în culmea fericirii. Va juca din nou cu numărul 7 pe tricou la revenirea la Manchester United. Deşi regulamentul din Premier League nu îi permitea, s-a obţinut o derogare. Regulamentul din Premier League prevede că jucătorii trebuie să poarte întreg sezonul pe tricou numărul cu care au debutat în noua ediție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo va juca cu numărul 7 la Manchester United

Cererea formulată a fost admisă, iar Ronaldo va prelua numărul 7 de la Edinson Cavani, cel care începuse sezonul cu 7. Edinson Cavani va prelua numărul 21 lăsat liber de Daniel James. „Nu eram sigur că va fi posibil să primesc numărul 7 pe tricou din nou, dar îi mulţumesc mult lui Edinson pentru acest uriaş gest pe care l-a făcut pentru mine”, a spus Cristiano Ronaldo pentru site-ul oficial al clubului din Manchester.

Cristiano Ronaldo va debuta în Premier League pe 11 septembrie

Cristiano Ronaldo va reveni oficial pentru echipa de pe Old Trafford pe 11 septembrie, contra celor de la Newcastle. Clubul de pe Old Trafford a anunțat marți, prin intermediul site-ului oficial, faptul că portughezul a semnat un contract valabil pe doi ani, cu opțiune de prelungire pe încă un sezon.

”Diavolii” i-au plătit lui Juventus Torino 15 milioane de euro pentru atacantul în vârstă de 36 de ani, dar suma ar putea crește datorită bonusurilor, în funcţie de performanţele pe care le va reuşi lusitanul în tricoul lui Manchester United.

 

Reclamă

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și