Închide meniul

Cristiano Ronaldo a făcut anunţul momentului! Vrea să joace şi la Euro 2024. CR7 va avea 39 de ani

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 septembrie 2022, 13:29

Cristiano Ronaldo a făcut anunţul momentului! Vrea să joace şi la Euro 2024. CR7 va avea 39 de ani

Cristiano Ronaldo a făcut anunţul momentului

Cristiano Ronaldo, în tricoul lui Manchester United / Profimedia Images

Cristiano Ronaldo a făcut anunţul momentului! Starul lui Manchester United susţine că ar vrea să mai rămână în activitate câţiva ani, cel puţin până la Euro-2024, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă prezenţa sa la CM din Qatar va fi confirmată, pentru Ronaldo va fi al zecelea turneu major. Cristiano Ronaldo a câştigat Euro 2016 cu naţionala Portugaliei. La Euro 2024, el va avea 39 de ani.

Cristiano Ronaldo a făcut anunţul momentului

“Parcursul meu încă nu s-a terminat. Va trebui să îl mai susţineţi pe Cris ceva timp”, a spus Ronaldo. “Vreau să fiu prezent la Cupa Mondială din 2022 şi la Campionatul European din 2024. Mă simt foarte motivat. Ambiţia mea este mare”, a adăugat el.

Între timp, Cristiano Ronaldo e aproape de a primi o ofertă uriaşă. Atacantul în vârstă de 37 de ani nu se gândeşte la retragere şi este gata să plece de pe Old Trafford în această iarnă. Arabia Saudită ar putea fi noua destinaţie a lui CR7.

Cristiano Ronaldo, pe punctul de a primi o ofertă „obscenă”!

Ronaldo a sperat să prindă un transfer de ultimă oră în perioada de mercato, dar a rămas în cele din urmă în Premier League. Al-Hilal şi Al-Nassr s-au luptat, fără succes, pentru a-i obţine semnătura. Şeicii nu renunţă la idee şi sunt gata să îl convingă la finalul acestui an.

Reclamă

Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele Federaţiei de Fotbal din Arabia Saudită. „Ne-ar plăcea să vedem, aici, un jucător ca Ronaldo. Ar aduce un feedback pozitiv imens şi ar fi o veste importantă pentru toată lumea.

Sunt sigur că ar fi o afacere foarte scumpă, dar putem vedea cluburile noastre obţinând venituri mai mari în următorii doi ani„, a transmis Yasser Al-Misehal pentru The Athletic, citat de dailymail.co.uk.

Jurnaliştii britanici anunţă că oferta pe care ar urma să o primească Cristiano poate fi considerată a fi una „obscenă”. Din informaţiile celor de la breakingnews.ie, Ronaldo a refuzat deja o propunere uriaşă din Arabia Saudită. I se oferea un salariu de 211 milioane de lire sterline pe an (n.r. 243 de milioane de euro).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și