Închide meniul

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

Alex Masgras Publicat: 28 septembrie 2024, 10:13

Reclamă
Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci / Profimedia

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu. Al Nassr a primit vizita celor de la Al Wehda în etapa a cincea a campionatului din Arabia Saudită. Echipa vedetelor Cristiano Ronaldo și Sadio Mane s-a impus cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Nassr poate fi urmărită sezonul acesta în Liga Campionilor Asiei, competiție care este LIVE în AntenaPLAY.

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

Scorul a fost deschis de Angelo în minutul 41, cel care a primit o pasă foarte bună de la Sadio Mane. În repriza secundă, Cristiano Ronaldo a majorat diferența, după ce a înscris de la 11 metri. Până la urmă, Al Nassr s-a impus doar cu 2-0, în ciuda mai multor ocazii importante de gol pe care le-a avut. Al Wehda a terminat meciul în 10 oameni după eliminarea lui Bakshween.

Alex Crețu a fost integralist și a primit nota 6,7 pe sofascore.com. Fostul jucător de la Universitatea Craiova nu a avut vină la cele două goluri. Crețu, cotat la 800.000 de euro pe transfermarkt.com, a ajuns la Al Wehda vara aceasta, în schimbul a 600.000 de euro. Acesta a fost deja al cincilea meci al românului în Arabia Saudită.

Al Wehda se află pe locul 14, cu 4 puncte obținute în primele 5 meciuri. De partea cealaltă, Al Nassr a ajuns pe locul 3, cu 11 puncte. Pentru Al Nassr urmează acum meciul cu Al Rayyan din Liga Campionilor Asiei. Partida este luni, de la ora 21:00, LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și