Închide meniul

Cristiano Ronaldo a reacționat după ştirile care îl dădeau la Real Madrid: „Rup tăcerea acum şi spun că nu pot să le permit oamenilor să se joace cu numele meu. Restul sunt doar vorbe”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 august 2021, 22:16 / Actualizat: 21 martie 2023, 22:22

Cristiano Ronaldo a reacționat după ştirile care îl dădeau la Real Madrid: „Rup tăcerea acum şi spun că nu pot să le permit oamenilor să se joace cu numele meu. Restul sunt doar vorbe

Cristiano Ronaldo a răbufnit după ultimele ştiri

Facebook Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a reacționat după ştirile care îl dădeau la Real Madrid. Numele starului lui Juventus a fost asociat şi cu PSG, dar şi cu Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Oricine mă ştie este conştient că sunt concentrat pe munca mea. Mai puţină vorbă şi mai multă acţiune a fost moto-ul meu de la începutul carierei. Chiar şi aşa, ţinând cont de tot ce s-a scris, trebuie să am o poziţie.

Cristiano Ronaldo a reacționat după ştirile care îl dădeau la Real Madrid

Este vorba de mai mult decât lipsă de respect pentru mine, ca jucător şi ca om. Povestea mea la Real Madrid a fost scrisă. A fost înregistrată. Totul se află în muzeul de pe Santiago Bernabeu şi în mintea tuturor fanilor. Mi-aduc aminte de cei 9 ani de afecţiune şi respect faţă de fanii lui Real. Aceste lucruri nu se vor schimba niciodată. Ştiu că adevăraţii fani ai lui Real Madrid mă vor avea mereu în inimile lor, lucru care este reciproc.

Legat de acest ultim episod din Spania, au fost câteva ştiri care mă asociau cu mai multe cluburi din diferite Ligi. Nimeni nu a fost interesat să afle adevărul. Rup tăcerea acum şi spun că nu pot să le permit oamenilor să se joace cu numele meu. Rămân concentrat pe cariera mea şi pe munca mea, pregătit pentru provocările care urmează. Altceva? Altceva sunt doar vorbe”, a fost mesajul lui Cristiano, pe contul personal de Facebook.

Reclamă

Anunțul lui Carlo Ancelotti despre posibila revenire a lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, a reacționat după ce presa din Spania a scris despre o posibilă revenire a lui Cristiano Ronaldo pe Santiago Bernabeu. Antrenorul italian a negat categoric această posibilitate. Ancelotti a spus că îl respectă și este foarte apropiat de Cristiano, dar lusitanul nu a fost niciodată o opțiune pentru Real Madrid, în această vară.

„Cristiano Ronaldo este o legendă a lui Real Madrid. Are toată dragostea și respectul meu, dar nu am plănuit niciodată să-l aducem în această vară. Ne gândim la viitor”, a scris Carlo Ancelotti, pe Twitter.

Ronaldo a jucat în perioada 2009-2018 la Real Madrid, care l-a cedat cu 117 milioane de euro lui Juventus. Ancelotii l-a pregătit timp de două sezoane, reușind să câștige împreună un trofeu UEFA Champions League, în 2014.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și