Închide meniul

Cristiano Ronaldo a recunoscut că a dat de pământ cu telefonul unui suporter, după Everton – Manchester United 1-0! Ce a spus starul portughez despre gestul uluitor și ce îi propune fanului

Cosmin Cioboată Publicat: 10 aprilie 2022, 8:18

Cristiano Ronaldo a recunoscut că a dat de pământ cu telefonul unui suporter, după Everton – Manchester United 1-0! Ce a spus starul portughez despre gestul uluitor și ce îi propune fanului

Cristiano Ronaldo a dat de pământ cu telefonul unui suporter

Profimedia

  • Cristiano Ronaldo a dat de pământ cu telefonul unui fan, după Everton – Manchester United 1-0
  • Reacția starului portughez

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a avut o ieșire nervoasă la finalul meciului Everton – Manchester United, scor 1-0, din Premier League. Starul portughez a dat de pământ cu telefonul unui suporter, pe drumul spre vestiare, iar imaginile au devenit virale în timp record. Ulterior, CR7 și-a prezentat scuzele pentru gestul său și l-a invitat pe fanul respectiv la o partidă pe Old Trafford.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a revenit în lotul lui Manchester United la duelul cu Everton, din deplasare. Atacantul portughez n-a reușit să își pună amprenta asupra jocului, iar „diavolii” au pierdut la limită, scor 0-1.

Reacția lui Cristiano Ronaldo, după ce a dat de pământ cu telefonul unui fan la finalul meciului Everton – Manchester United 1-0

La finalul meciului de pe Goodison Park, Cristiano Ronaldo a dat de pământ cu telefonul unui suporter, în timp ce se îndrepta către vestiare. Extrem de dezamăgit pentru rezultat și prestația sa modestă, CR7 a avut o ieșire nervoasă, pe care ulterior a regretat-o.

Reclamă

La câteva ore după finalul duelului, Ronaldo și-a cerut scuze pentru gestul său nepotrivit și l-a invitat pe suporterul respectiv la un meci pe Old Trafford.

„Niciodată nu este ușor să te confrunți cu emoțiile în momentele dificile precum cel în care ne aflăm acum. În orice caz, întotdeauna trebuie să fim respectuoși, răbdători și să oferim un exemplu pentru toți tinerii care iubesc acest joc frumos.

Reclamă

Vreau să îmi cer scuze pentru ieșirea mea nervoasă și, dacă este posibil, aș vrea să-l invit pe acest suporter să urmărească un meci pe Old Trafford, ca un gest de fair-play și sportivitate.”, a scris Cristiano Ronaldo, pe contul de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo s-a aflat în centrul atenției imediat după fluierul de final. Camerele au surprins momentul în care și-a dat jos jambiera, afișând două tăieturi urâte pe tibia stângă.

Cu toate că s-a accidentat, Cristiano Ronaldo a continuat meciul. Ba mai mult, în ultimul minut, acesta îşi putea salva echipa de la eşec, dar Jordan Pickford a intervenit decisiv. A fost cea mai mare ocazie a lui Manchester United.

Manchester United îşi poate lua gândul de la UEFA Champions League

Cu doar 4 şuturi pe spaţiul porţii, Manchester United a pierdut cu Everton şi e pe locul 7 în Premier League. Deşi obiectivul principal e calificarea la „masa bogaţilor” din UEFA Champions League, „diavolii roşii” nu sunt siguri în acest moment nici măcar de locul de Conference League.

În cele 7 etape rămase de disputat, Manchester United mai are dueluri de foc cu Liverpool, Arsenal şi Chelsea.

„Este dificil. Dacă nu ne câștigăm propriile jocuri, nu are sens să sperăm la rezultate bune de la celelalte echipe. Nu cred că aceasta ar trebui să fie o scuză. Suntem Manchester United. Avem o mulțime de internaționali. Nu ar trebui să existe un alibi. Va fi un nou manager sezonul viitor. Dacă acest lucru este anunțat acum sau în 10 zile, nu ar trebui să aibă impact”, a transmis Ralf Rangnick, citat de BBC.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League
Liga 1 • 12:13
Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!”
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”