Închide meniul

Cristiano Ronaldo, ”agentul” lui Radu Drăgușin! CR7 i-a propus internaționalului de tineret să meargă la o echipă din UEFA Champions League

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 decembrie 2021, 18:22

Cristiano Ronaldo, ”agentul” lui Radu Drăgușin! CR7 i-a propus internaționalului de tineret să meargă la o echipă din UEFA Champions League

Cristiano Ronaldo, ”agentul” lui Radu Drăgușin

Twitter

Cristiano Ronaldo, ”agentul” lui Radu Drăgușin

Radu Drăgușin a fost împrumutat de Juventus la Sampdoria, dar putea să evolueze în UEFA Champions League. Cristiano Ronaldo l-a informat pe internaționalul de tineret că Sporting Lisabona vrea să îl transfere, însă fundașul român nu știa încă ce îi rezervă viitorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Apoi, într-adevăr, în timp ce mă aflam la sala de forță cu echipa, mi-a spus că l-a sunat președintele lui Sporting Lisabona și s-a interesat de mine, știind că eram într-un moment în care trebuia să decidem dacă voi continua sau nu la Juve. I-am spus atunci că rămâne de văzut, nu știam încă ce va urma.

A fost un coleg pe care toată lumea îl respecta. Nu se uita niciodată de sus la noi. Puteai să-l abordezi cu orice întrebare, nu trebuia să-l aștepți să-și termine el tabieturile. Nu era deloc un tip de neatins”, a declarat Radu Drăgușin pentru playsport.ro.

Citește și:

Radu Drăgușin, la un pas de Universitatea Craiova

Silviu Bogdan a lucrat cu jucători precum Valentin Mihăilă sau Andrei Vlad și recunoaște că a încercat să îl aducă la Universitatea Craiova și pe Radu Drăgușin. Mutarea se putea realiza în 2015, însă tânărul fundaș a ajuns în cele din urmă în Italia, la Juventus.

„Am fost cu Florin Manea la centrul lui Juventus. Pe Ronaldo nu l-am cunoscut, dar mi l-a trimis prin Radu. Pe Radu Drăgușin am vrut să îl iau la Craiova la 13 ani. Mi l-am dorit foarte mult.

Reclamă

Am zis că de la Gică Popescu, încă șase generații, nu mai este niciun fundaș central în România. Da, eu cred în continuare asta. Radu este un jucător de mare perspectivă, mai ales că nu sunt fundași centrali”, a declarat Silviu Bogdan pentru digisport.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și