Închide meniul

Cristiano Ronaldo are planuri mari la Al-Nassr! Ce le-a transmis șeicilor din Arabia Saudită

Alex Ioniță Publicat: 9 octombrie 2023, 19:57

Reclamă
Cristiano Ronaldo are planuri mari la Al-Nassr! Ce le-a transmis șeicilor din Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo are planuri mari la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci pentru Al-Nassr / Profimedia

Cristiano Ronaldo are planuri mari la Al-Nassr. Starul lusitan ar fi făcut un anunț important legat de viitorul său în fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La nouă luni de la momentul în care a ales să părăsească fotbalul european, câștigătorul a 5 Baloane de Aur și-ar fi decis viitorul. Acesta le-ar fi transmis un mesaj șefilor de la Al-Nassr, în legătură cu înțelegerea sa, dar și cu momentul retragerii din fotbal.

Cristiano Ronaldo are planuri mari la Al-Nassr. Decizia starului lusitan

Potrivit informațiilor apărute în presa din Arabia Saudită, Cristiano Ronaldo și-ar fi anunțat șefii că dorește să își prelungească înțelegerea cu Al-Nassr până în 2027. Această dorință vine în contextul în care portughezul vrea să joace la Cupa Mondială din 2026, și abia apoi să se retragă.

„Cristiano Ronaldo a informat conducerea clubului Al-Nassr, înainte de a se alătura lotului naționalei Portugaliei, că-și dorește să-și prelungească înțelegerea până la începutul anului 2027.

Cristiano vrea să joace la Cupa Mondială din 2026 din postura de fotbalist al celor de la Al-Nassr, apoi își va anunța retragerea din fotbal”, au transmis jurnaliștii din Arabia Saudită.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr pe data de 1 ianuarie 2023, după ce a participat la Cupa Mondială din Qatar, care a fost câștigată de Argentina. De atunci, a adunat 30 de meciuri pentru echipa din Arabia Saudită, în care a marcat de 25 de goluri și a oferit 8 pase decisive.

În momentul de față, starul portughez este cotat la 15 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în 2018, atunci când valora suma de 120 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

De-a lungul carierei a fost legitimat la: Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid, Juventus Torino și Al-Nassr. Alături de aceste formații a reușit să câștige nu mai puțin de 32 de trofee.

Cristiano Ronaldo a marcat primul său gol în Liga Campionilor Asiei

Portughezul a marcat în minutul 66, iar echipa sa s-a impus în cele din urmă graţie unei duble a brazilianului Talisca (72, 77), anunţă news.ro.

Atacantul de 38 de ani a făcut şi show, spre deliciul publicului. I-a cerut portarului advers să nu tragă de timp şi a gesticulat.

Ronaldo a marcat în cea de-a 22-a competiţie diferită. A avut şi o primă reacţie după golul înscris în Cupa Campionilor Asiei.

„Un meci bun făcut de toată echipa. Sunt fericit că am înscris primul meu gol în Cupa Campionilor Asiei. Continuăm să câştigăm”, a transmis Cristiano Ronaldo pe reţelele sociale.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și