Închide meniul
Foto

Cristiano Ronaldo, aşteptat cu flori la Riyadh. Starul portughez şi-a adus cu el o firmă privată de securitate

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 ianuarie 2023, 10:03

Reclamă
Cristiano Ronaldo, aşteptat cu flori la Riyadh. Starul portughez şi-a adus cu el o firmă privată de securitate

Cristiano Ronaldo, aşteptat cu flori de arabi

Profimedia

Cristiano Ronaldo, aşteptat cu flori la Riyadh. Starul portughez a sosit luni seară în Arabia Saudită, iar marţi urmează să fie prezentat oficial. Ronaldo a semnat cu Al-Nassr un contract valabil până în 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul portughez Cristiano Ronaldo a sosit, luni seară, la Riyadh în ajunul prezentării sale în faţa suporterilor clubului saudit Al-Nassr, cu care a semnat pentru un salariu estimat la 200 de milioane de euro pe doi ani şi jumătate.

Cristiano Ronaldo, aşteptat cu flori la Riyadh

Mai mulţi copii l-au aşteptat cu flori pe Cristiano Ronaldo la aeroport. Un important dispozitiv de securitate a fost pus în aplicare cu vehicule de poliţie şi puncte de control, a relatat un jurnalist AFP, care nu a putut intra în interiorul aeroportului.

Ronaldo va fi prezentat oficial marţi pe stadionul Mrsool Park din Riyadh, cu o capacitate de 25.000 de locuri, de la ora locală 19:00 (16:00 GMT).

Potrivit unei surse din cadrul clubului, „a adus cu el un număr considerabil de asistenţi şi chiar o firmă privată de securitate”. El va sta iniţial într-un hotel de lux din centrul Riadului, a adăugat sursa menţionată.

Reclamă

S-a aflat când va debuta Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Au apărut veşti despre când va debuta Cristiano Ronaldo la Al-Nassr. Atacantul în vârstă de 37 de ani este pregătit să îşi facă apariţia pe teren într-un derby important din Arabia Saudită.

CR7 a semnat un contract uriaş cu Al-Nassr, valabil până în 2025, şi a devenit cel mai bine plătit sportiv. Va încasa, anual, 200 de milioane de euro, mai mult decât Lionel Messi şi Neymar la un loc.

Ronaldo a ajuns luni în Arabia Saudită, dar nu va fi forţat în următorul meci din campionat, joi, cu Al Taee. Starul portughez va debuta abia pe 14 ianuarie, anunţă thesun.co.uk. Cristiano poate înscrie primul gol la noua sa echipă chiar în derby-ul primelor două clasate, Al Shabab – Al Nassr.

Reclamă 4 / 0/3

Nici nu se putea un debut mai bun, la arabi, pentru deţinătorul a cinci Baloane de Aur. Al Nassr are un punct avans faţă de fosta echipă a lui Marius Şumudică, Al Shabab, dar şi un meci în plus disputat. Astfel, victoria este esenţială în confruntarea pe care o va juca în deplasare.

Cristiano va fi prezentat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă. După, se va antrena în premieră sub comanda lui Rudi Garcia. Antrenorul lui Al-Nassr a făcut o glumă surprinzătoare înainte să se întâlnească cu Ronaldo.

Mai întâi am încercat să îl aduc pe Messi, direct de la Doha„, a spus antrenorul lui Al-Nassr.

Cristiano Ronaldo ar putea ajunge la Newcastle

Cristiano Ronaldo ar putea fi împrumutat de Al-Nassr la Newcastle în vara lui 2023. Singura condiţie este ca Newcastle să prindă un loc de Champions League.

Scenariul avansat în presa internaţională este plauzibil, având în vedere că fondul de investiţii de la Al-Nassr şi Newcastle aparţin familiei Regale din Arabia Saudită. Ronaldo ar reveni, astfel, în Premier League la dacă Newscastle se va califica în Champions League.

Conform presei internaţionale, Ronaldo ar avea o clauză în contract care îi permită să meargă la Newcastle sub formă de împrumut dacă echipa se va clasa în primele 4 echipe şi se va califica în Liga Campionilor.

Ronaldo a semnat un contract valabil până în 2025 și a devenit cel mai bine plătit sportiv din lume. Va încasa, anual, 200 de milioane de euro. Lionel Messi, câștigătorul Cupei Mondiale, primește „numai” 70 de milioane de euro la PSG.â

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și