Închide meniul

Scenariu incredibil. Cristiano Ronaldo ar putea fi împrumutat de Al-Nassr la Newcastle. Clauza secretă din contractul starului portughez

Reclamă

Publicat: 2 ianuarie 2023, 12:49

Scenariu incredibil. Cristiano Ronaldo ar putea fi împrumutat de Al-Nassr la Newcastle. Clauza secretă din contractul starului portughez

Cristiano Ronaldo va câștiga mai mult decât Messi și Neymar la un loc

Salariu fabulos pe care îl va primi Cristiano Ronaldo la Al-Nassr / Instagram

Scenariu incredibil. Cristiano Ronaldo ar putea fi împrumutat de Al-Nassr la Newcastle în vara lui 2023. Singura condiţie este ca Newcastle să prindă un loc de Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scenariul avansat în presa internaţională este plauzibil, având în vedere că fondul de investiţii de la Al-Nassr şi Newcastle aparţin familiei Regale din Arabia Saudită. Ronaldo ar reveni, astfel, în Premier League la dacă Newscastle se va califica în Champions League.

Cristiano Ronaldo ar putea fi împrumutat de Al-Nassr la Newcastle

Conform presei internaţionale, Ronaldo ar avea o clauză în contract care îi permită să meargă la Newcastle sub formă de împrumut dacă echipa se va clasa în primele 4 echipe şi se va califica în Liga Campionilor.

Cristiano Ronaldo va câștiga mai mult decât Messi și Neymar la un loc

Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr și va câștiga mai mult decât Lionel Messi și Neymar la un loc. Oferta primită de la arabi de starul în vârstă de 37 de ani era una de nerefuzat!

Ronaldo a semnat un contract valabil până în 2025 și a devenit cel mai bine plătit sportiv din lume. Va încasa, anual, 200 de milioane de euro. Lionel Messi, câștigătorul Cupei Mondiale, primește „numai” 70 de milioane de euro la PSG.

Reclamă

Cristiano Ronaldo va câștiga, la Al-Nassr, mai mult decât Messi și Neymar la un loc

Jurnaliștii de la thesun.co.uk au întocmit un TOP 10 al salariilor din sport, iar Cristiano a urcat direct pe primul loc după ce a devenit jucătorul lui Al-Nassr. Nu are rival!

1. Cristiano Ronaldo (fotbal, Al-Nassr) – 173 de milioane de lire sterline (200 de milioane de euro)
2. Canelo Alvarez (box) – 70 de milioane de lire sterline
3. Lionel Messi (fotbal, PSG) – 62 de milioane de lire sterline
4. Neymar (fotbal, PSG) – 58 de milioane de lire sterline
5. Matthew Stafford (NFL, Los Angeles Rams) – 58 de milioane de lire sterline
6. Josh Allen (NFL, Buffalo Bills) – 52 de milioane de lire sterline
7. Tyson Fury (box) – 50 de milioane de lire sterline
8. Aaron Rodgers (NFL, Green Bay Packers) – 47 de milioane de lire sterline
9. Lewis Hamilton (Formula 1) – 47 de milioane de lire sterline
10. Deshaun Watson (NFL, Clevland Browns) – 46 de milioane de lire sterline

În condițiile date, Ronaldo va primi nu mai puțin de 538.000 de euro în fiecare zi de contract! În fiecare minut va încasa 22.600 de euro, iar în fiecare secundă 6.2 euro.

Reclamă 4 / 0/3

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo după ce a semnat contractul colosal

Cristiano Ronaldo s-a arătat încântat de alegerea făcută şi a promis că va face totul pentru a obţine rezultate cât mai bune la noua echipă.

Încântat pentru o experiență nouă într-un campionat dintr-o țară diferită. Viziunea pe care am regăsit-o la Al-Nassr este inspirațională și sunt încântat să mă alătur noilor mei colegi, astfel încât împreună să putem ajuta echipa să aibă succes”, a spus Cristiano Ronaldo pentru site-ul oficial de la Al-Nassr.

Acest transfer înseamnă mai mult decât istorie în devenire. Acesta este un transfer care nu doar că va inspira clubul nostru să obțină un succes și mai mare, ci va inspira campionatul nostru, națiunea și generațiile viitoare, băieții și fetele să fie cea mai bună versiune a lor. Bun venit, Cristiano, în noua ta casă, Al-Nassr”, au transmis și oficialii de la Al-Nassr după ce au reușit transferul finalului de an.

Recomandări
  • Scenariu incredibil despre Cristiano Ronaldo
  • Ce clauză ar avea starul portughez în contract

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului Vezi toate știrile
Citește și